Πυρκαγιά - Λαμία: Με ελαφρά τραύματα τέσσερα άτομα στα Επείγοντα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2023 18:51 Πυρκαγιά - Λαμία: Με ελαφρά τραύματα τέσσερα άτομα στα Επείγοντα

Σε ύψιστη επιφυλακή το Νοσοκομείο Λαμίας

Μάχη στην κυριολεξία με τις φλόγες έδωσαν πυροσβέστες και εθελοντές στο Κάστρο και στον Αφανό Λαμίας, ανάμεσα σε καιγόμενα δέντρα και σπίτια, με αποτέλεσμα, τέσσερα άτομα να τραυματιστούν ελαφριά και να ανατρέξουν σε βοήθεια στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας.

Ειδικότερα ένας πυροσβέστης και δύο πολίτες ανέτρεξαν σε βοήθεια λόγω ήπιων αναπνευστικών προβλημάτων, ενώ ένας ακόμη πυροσβέστης τραυματίστηκε ελαφρά στην προσπάθειά του να προσεγγίσει επικίνδυνη εστία σε δύσβατο σημείο.

Ο Διοικητής του ΓΝ Λαμίας Ανδρέας Κολοκυθάς επικοινώνησε με το σύνολο του Ιατρονοσηλευτικού προσωπικού και ζήτησε να βρίσκονται σε επιφυλακή σε περίπτωση που χρειαστεί να συνδράμουν στα Επείγοντα και στις Κλινικές.

Για καλό και για κακό ετοιμάστηκε και το Πέτρινο κτίριο να ξανανοίξει για οτιδήποτε χρειαστεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση