Το ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς συγχαίρει τους επιτυχόντες μαθητές

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2023 12:27 Το ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς συγχαίρει τους επιτυχόντες μαθητές

Με επιστολή του ο πρόεδρος του ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς Θανάσης Λυκόπουλος εκφράζοντας όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου συγχαίρει τους επιτυχόντες μαθητές των πανελλαδικών εξετάσεων 2023.

Ειδικότερα στους μελλοντικούς συναδέλφους τους εκφράζουν τη στήριξη τους για επιπλέον ενημέρωση και συμμετοχή σε επιμορφωτικές - επιστημονικές ημερίδες.

Η επιστολή:

«Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ανατολικής Στερεάς συγχαίρει θερμά όλους τους επιτυχόντες μαθητές και εύχεται καλή αρχή στη νέα τους προσπάθεια. Αξίζουν συγχαρητήρια επίσης οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί, που μόχθησαν δίπλα στους μαθητές, καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας τους.

Όσοι δεν τα κατάφεραν να γνωρίζουν πως βρίσκονται ακόμα στην αρχή του δρόμου και κρατούν το μέλλον στα χέρια τους. Η πίστη στις δυνάμεις τους και προσήλωση στους στόχους τους αποτελούν βασικά συστατικά στην πορεία, που θα ακολουθήσουν.

Ειδικότερα στους νέους του τόπου μας που εξασφάλισαν την εισαγωγή τους στις Πολυτεχνικές σχολές, το Τεχνικό Επιμελητήριο Ανατολικής Στερεάς για μία ακόμη χρονιά θα είναι δίπλα τους ώστε να φανεί χρήσιμο σε τυχόν απορίες, ανησυχίες ή προβληματισμούς, που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους. Επιπλέον, θα υπάρχει η δυνατότητα να λαμβάνουν το ενημερωτικό υλικό που λαμβάνουν τα μέλη του Τμήματός μας και να συμμετέχουν ενεργά στις επιστημονικές ημερίδες που θα πραγματοποιούνται.

Σε όλους τους νέους ευχόμαστε υγεία και προκοπή και να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση