Μήνυμα Σταϊκούρα για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα πανεπιστήμια

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2023 16:38 Μήνυμα Σταϊκούρα για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα πανεπιστήμια

Διαβάστε το μήνυμα του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών και Βουλευτή Φθιώτιδας Χρήστου Σταϊκούρα, προς τους μαθητές που έδωσαν πανελλαδικές εξετάσεις με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα πανεπιστημιακά ιδρύματα.

«Θέλω να συγχαρώ όλους τους αποφοίτους της Ανώτερης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Πανεπιστημιακή Εκπαίδευση.

Τους καλωσορίζω στη νέα, πολύ ενδιαφέρουσα περίοδο απόκτησης Επιστημονικής γνώσης και Δεξιοτήτων, εισαγωγής στην Έρευνα και την Καινοτομία, καθώς και στις ανεπανάληπτες εμπειρίες της φοιτητικής ζωής.

Τώρα, θα μπουν τα θεμέλια για μια επιτυχημένη επιστημονική, επαγγελματική και κοινωνική πορεία.

Συγχαίρω επίσης τους γονείς, κηδεμόνες και εκπαιδευτικούς των παιδιών που τα στήριξαν σε αυτή την ωραία, αλλά και επίπονη προσπάθεια.

Θέλω επίσης να απευθυνθώ και στα παιδιά μας που δεν πέτυχαν φέτος το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Θέλω να γνωρίζουν πως η ζωή είναι ένας μακρόχρονος αγώνας και οι ευκαιρίες δεν περιορίζονται σε μία φορά.

Προτρέπω να αντιμετωπίσουν αυτή την εμπειρία ως ευκαιρία ανασύνταξης των δυνάμεών τους να πετύχουν παλαιούς ή νέους στόχους την επόμενη χρονιά.

Με προσήλωση και επιμονή, είμαι βέβαιος ότι θα τους κατακτήσουν

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση