Προς επίλυση το θέμα υδροδότησης του Αγίου Κωνσταντίνου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2023 23:48 Προς επίλυση το θέμα υδροδότησης του Αγίου Κωνσταντίνου

Οι τελευταίες εξελίξεις…

Δελτίο τύπου σχετικά με τις εξελίξεις στην αποκατάσταση υδροδότησης στον Άγιο Κωνσταντίνο, εξέδωσε ο Δήμος Καμένων Βούρλων.

Σύμφωνα με αυτό εντοπίστηκε η κύρια αιτία πέρα από το πρόβλημα με την έλλειψη νερού και άμεσα η υδροφόρα θα ξεκινήσει την πλήρωση των δεξαμενών της Κοινότητας.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

«Σχετικά με την εξέλιξη στην αποκατάσταση υδροδότησης στον Άγιο Κωνσταντίνο, σας ενημερώνουμε ότι ήδη αυτή τη στιγμή, κατόπιν παρέμβασης συνεργείου του ΔΕΔΔΗΕ αφού τελικά το ζήτημα προέρχονταν από βλάβη του δικτύου του παρόχου, το ηλεκτρολογικό πρόβλημα έχει αποκατασταθεί πλήρως.

Στα σημεία παρέμβασης βρίσκονταν από την πρώτη στιγμή ο υδραυλικός του Δήμου, κ. Κωνσταντίνος Ζήσης, ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, κ. Ιωάννης Συκιώτης, και ο Αντιδήμαρχος Αγίου Κωνσταντίνου, κ. Νικόλαος Παπαγρηγορίου.

Επίσης, το υδροφόρο όχημα χωρητικότητας 30 τόνων που είχε παραγγελθεί προ ημερών για την αντιμετώπιση του προβλήματος, βρίσκεται ήδη στον Άγιο Κωνσταντίνο προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα δρομολόγια μεταφοράς νερού για την πλήρωση των δεξαμενών της Κοινότητας.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε σε εγρήγορση

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση