Στυλίδα: Αυτοκίνητο ανέβηκε στην πλατεία (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Αυγούστου 2023 07:55 Στυλίδα: Αυτοκίνητο ανέβηκε στην πλατεία (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Από τύχη δε θρηνήσαμε θύματα…

Ήταν περίπου 12 το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία Στυλίδας, όταν στον κάθετο δρόμο που οδηγεί στην παλαιά εθνική οδό, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ένα σκουρόχρωμο ΙΧΕ μάρκας VW POLO κινούνταν με αρκετή ταχύτητα και χωρίς σταθερή πορεία.

Αποτέλεσμα ήταν να χτυπήσει προπορευόμενο όχημα και στη συνέχεια να εκτραπεί δεξιά ισοπεδώνοντας μία ρυθμιστική πινακίδα κυκλοφορίας και καταλήγοντας στον αιωνόβιο πλάτανο!

Σοκαρισμένοι διερχόμενοι πεζοί, αλλά και μέλη της Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας Στυλίδας έσπευσαν να βοηθήσουν τον ηλικιωμένο οδηγό μέχρι να φθάσει το ΕΚΑΒ.

Ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου διακόμισε τον οδηγό στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας και από κει στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Δείτε βίντεο:

Σύμφωνα με ανθρώπους που βρέθηκαν στον τόπο του ατυχήματος, μιλώντας στο LamiaReport έκαναν λόγο για βοήθεια αγίου που δεν βρέθηκε στο δρόμο του κάποιος πεζός. Επιπλέον τόνισαν ότι αν δεν ήταν Πέμπτη (3/8) αλλά Παρασκευή, τότε στο σημείο θα είχαμε λαϊκή με ότι αυτό συνεπάγεται.

Στο σημείο έφτασε άμεσα και περιπολικό του ΑΤ Στυλίδας προκειμένου να καταγράψει το τροχαίο και να διερευνήσει τα αίτια που προκάλεσαν το ατύχημα. Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες εξετάζεται και η περίπτωση ο οδηγός να ένιωσε κάποια αδιαθεσία με αποτέλεσμα να έχασε τον έλεγχο του  

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση