Επικοινωνία του Υπουργού Γιάννη Οικονόμου με την κακοποιημένη γυναίκα - αστυνομικό

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Αυγούστου 2023 15:43 Επικοινωνία του Υπουργού Γιάννη Οικονόμου με την κακοποιημένη γυναίκα - αστυνομικό

«Προτεραιότητα της Κυβέρνησης η δραστική αντιμετώπιση φαινομένων ενδοοικογενειακής βίας»…

Στην Αστυνόμο Α', θύμα ενδοοικογενειακής βίας, η οποία νοσηλεύεται στο Γ.Ν Λάρισας, τηλεφώνησε σήμερα (4/8) το πρωί ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και Βουλευτής Φθιώτιδας, Γιάννης Οικονόμου.

Ο Υπουργός μίλησε μαζί της, της ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση και της εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη του Σώματος στην πορεία της αποθεραπείας της. Η τηλεφωνική επικοινωνία έγινε παρουσία του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ, Αντιστράτηγου Λ. Μαυρόπουλου, ενώ παράλληλα  ενημερώθηκε από τον Διοικητή του Νοσοκομείου για την κατάσταση της υγείας της Αστυνόμου Α'.

«Η δραστική αντιμετώπιση φαινομένων ενδοοικογενειακής βίας αποτελεί πάγια προτεραιότητα της Κυβέρνησης. Διαθέτουμε, πια, το απαραίτητο νομικό οπλοστάσιο και τους υποστηρικτικούς θεσμούς για να περιορίσουμε στο ελάχιστο δυνατό τέτοιου είδους φαινόμενα», τόνισε σε δήλωσή του ο κ. Οικονόμου..

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση