Φθιώτιδα: «Μπλόκο» σε επίδοξο διακινητή με κλεμμένο αμάξι

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 06 Αυγούστου 2023 08:57 Φθιώτιδα: «Μπλόκο» σε επίδοξο διακινητή με κλεμμένο αμάξι

Χειροπέδες σε νεαρό αλλοδαπό που οδηγούσε κλεμμένο αυτοκίνητο χωρίς δίπλωμα.

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 25χρονος Λιβανέζος ο οποίος συνελήφθη στην εθνική οδό να οδηγεί κλεμμένο αυτοκίνητο.

Πρόκειται για το μαύρο Peugeot, που βλέπετε στη φωτογραφία, το οποίο ο 25χρονος είχε κλέψει από την Αθήνα και ταξίδευε προς Θεσσαλονίκη.

Αστυνομικοί του Β'  Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας, εντόπισαν το κλεμμένο αυτοκίνητο να κινείται στο ύψος της Φθιώτιδας και σήμανε συναγερμός.

Μετά από διακριτική παρακολούθηση και σε συνεργασία με την Άμεση Δράση και το ΑΤ Στυλίδας, οι αστυνομικοί του Β'  Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας, κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα μετά τον κόμβοι της Γλύφας και να περάσουν χειροπέδες στον 25χρονο Λιβανέζο που οδηγούσε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο 25χρονος δεν είχε δίπλωμα, είχε απασχολήσει τις Αρχές και στο παρελθόν για κλοπές, ενώ όλα δείχνουν ότι συμμετέχει σε κύκλωμα διακίνησης μεταναστών και είχε ως αποστολή να πάει στη βόρεια Ελλάδα να πάρει μετανάστες και να τους μεταφέρει στην Αθήνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ειναι το τρίτο παρόμοιο περιστατικό που έχουν εντοπίσει οι αστυνομικοί της Φθιώτιδας το τελευταίο διάστημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση