Λάρισα - Ενδοοικογενειακή βία: Στον ανακριτή ο 52χρονος, τι θα ισχυριστεί - Η κατάσταση της αστυνομικού

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 07 Αυγούστου 2023 10:20 Λάρισα - Ενδοοικογενειακή βία: Στον ανακριτή ο 52χρονος, τι θα ισχυριστεί - Η κατάσταση της αστυνομικού

«Μου έκανε μεγάλη ζημιά. Το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο» δήλωσε η 43χρονη.

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί σήμερα, Δευτέρα, ο 52χρονος ο οποίος εμπλέκεται στο περιστατικό άγριας ενδοοικογενειακής βίας στη Λάρισα σε βάρος της 43χρονης συζύγου του, η οποία είναι αστυνομικός στο επάγγελμα. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταφέρει η ΕΡΤ, ο δράστης της ενδοοικογενειακής βίας θα επικαλεστεί ότι ήταν σε κατάσταση μέθης και δεν συνειδητοποίησε τι έκανε.

«Ήμουν μεθυσμένος και δεν κατάλαβα ότι τη χτύπησα τόσο πολύ» φέρεται να ήταν τα πρώτα του λόγια στους αστυνομικούς.

Είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της ενδοοικογενειακής βίας. 

Σημειώνεται πως η άγρια επίθεση σε βάρος της 43χρονης διήρκεσε για περισσότερη από μία ώρα και σώθηκε χάρη σε μία γειτόνισσα που άκουσε τις φωνές της και κάλεσε την αστυνομία.

«Αν αργούσε πέντε λεπτά η Άμεση Δράση, θα την είχε σκοτώσει» σημείωσε ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Γιώργος Καλλιακμάνης, αναφερόμενος στη σοβαρότητα της επίθεσης που έλαβε η γυναίκα.

Λάρισα: Τι δηλώνει η 43χρονη

Η 43χρονη συνεχίζει να νοσηλεύεται με ρήξη σπλήνας και νεφρού και σοβαρότατα τραύματα στο κεφάλι, στα πλευρά και την κοιλιά.

Μέσα από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας όπου παραμένει, η ίδια μίλησε για τις στιγμές που βίωσε. 

«Μου έκανε μεγάλη ζημιά. Το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο. Με χτύπησε στην κοιλιά και το πρόσωπο. Χρειάστηκε να κάνω επέμβαση στους νεφρούς. Ανέβηκε από το ισόγειο στον πρώτο όροφο του σπιτιού. Δεν μέναμε μαζί εδώ και περίπου ενάμιση μήνα, από τότε που του είχα ζητήσει  να χωρίσουμε. Μου επιτέθηκε αμέσως με τα χέρια, έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Προσπαθούσε συνεχώς να με πείσει να μην χωρίσουμε. Ήταν η πρώτη φορά που άπλωσε χέρι πάνω μου» δήλωσε, ειδικότερα, στην ΕΡΤ.

Στη Λάρισα μόνο τον Ιούλιο ανέρχονται σε 35 περιπτώσεις οι ενδοοικογενειακής βίας. Πολλές από αυτές τις γυναίκες κατέληξαν στο νοσοκομείο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση