Ακυβέρνητο ταχύπλοο σκάφος κινητοποίησε τις Λιμενικές Αρχές

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2023 10:08 Ακυβέρνητο ταχύπλοο σκάφος κινητοποίησε τις Λιμενικές Αρχές

Ρυμουλκήθηκε με ασφάλεια σε καταφύγιο με τους επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους…

Περιπέτεια για δύο αλλοδαπούς που επέβαιναν σε ταχύπλοο σκάφος αναψυχής το απόγευμα της Πέμπτης (17/8) στη θαλάσσια περιοχή 3 ν.μ. βορειοδυτικά της νήσου Κυρά - Παναγιά Αλόννησου, όταν έμεινε ακυβέρνητο από μηχανική βλάβη.

Στη περιοχή μετέβη το Τ/Χ "ΝΗΣΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ", με επιβαίνοντες στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, το οποίο εντόπισε το ακυβέρνητο σκάφος με τους επιβαίνοντες του καλά στην υγεία τους. Στη συνέχεια κατέφθασε το σκάφος «EMANUEL BRONNER» σημαίας Γερμανίας, όπου ρυμούλκησε το Τ/Χ στον λιμένα καταφυγής «Γέρακας» Αλόννησου, συνοδεία του "ΝΗΣΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ".

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Αλοννήσου, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση