Λάρισα: Τραυματίστηκε ηλικιωμένος που έπεσε από τον 3ο όροφος οικοδομής σε οροφή αυτοκινήτου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2023 10:34 Λάρισα: Τραυματίστηκε ηλικιωμένος που έπεσε από τον 3ο όροφος οικοδομής σε οροφή αυτοκινήτου

Την τύχη με το μέρος του φαίνεται να είχε ηλικιωμένος Λαρισαίος ο οποίος λίγο μετά τις 11.30 το βράδυ της Κυριακής για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία έπεσε από τον 3ο όροφο οικοδομής στη συνοικία Αμπελοκήπων (Ταμπάκικα) στη Λάρισα και προσγειώθηκε στην οροφή παρκαρισμένου αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον τραυματία στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας αλλά και περιπολικό της αστυνομίας με τους αστυνομικούς να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για τα αίτια της πτώσης του ηλικιωμένου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ο ηλικιωμένος διαπληκτίστηκε με γείτονες και πάνω στη φασαρία έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο κενό.

Πηγή: paidis.com

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση