Καρέ καρέ διάσωση εγκλωβισμένου στο Κιλελέρ - Πυροσβέστης τον έσωσε την τελευταία στιγμή

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2023 09:37 Καρέ καρέ διάσωση εγκλωβισμένου στο Κιλελέρ - Πυροσβέστης τον έσωσε την τελευταία στιγμή

Τα προβλήματα από την κακοκαιρία Daniel συνεχίζονται. Τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των σωστικών συνεργείων να απεγκλωβίσουν από τα λασπόνερα έναν άνθρωπο που κινδύνευε να πνιγεί κατέγραψε η κάμερα της ΕΡΤ που βρέθηκε στο σημείο.

Πυροσβέστες που βρίσκονταν πάνω σε τρακτέρ προσέγγισαν ένα χωράφι όπου ένας άνθρωπος είχε σχεδόν σκεπαστεί από τα νερά. Το περιστατικό συνέβη στον δήμο Κιλελέρ.

Ο πυροσβέστης προσέγγισε τον άνδρα, του φόρεσε σωσίβιο και κράνος και με τη βοήθεια συρματόσχοινου τον τράβηξαν σε ασφαλές σημείο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση