Φθιώτιδα: Αγνοείται 49χρονος κτηνοτρόφος στο Πετρωτό Δομοκού

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2023 20:06 Φθιώτιδα: Αγνοείται 49χρονος κτηνοτρόφος στο Πετρωτό Δομοκού

Πάνω από 200 χιλιοστά βροχής έπεσε τις τελευταίες ώρες στην περιοχή…

Ώρες αγωνίας στο Δομοκό, καθώς αγνοείται από το πρωί 49χρονος κτηνοτρόφος από το Πετρωτό.

Ο 49χρονος πήγε όπως κάθε πρωί στο στάβλο του και έκτοπτε δεν υπάρχει επικοινωνία μαζί του.

Στην περιοχή του Δήμου Δομοκού, σημειώθηκε η μεγαλύτερη βροχόπτωση στην Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας, καθώς ξεπέρασε τα 355 χιλιοστά από χθες το απόγευμα ενώ τις τελευταίες ώρες έπεσαν πάνω από 20 εκατοστά υετού ανά τετραγωνικό μέτρο!

Αποτέλεσμα ήταν να καταστραφούν υποδομές, να κλείσουν δρόμοι και ο κάμπος ειδικά από το Δρούγο μέχρι το Νέο Μοναστήρι (και στην Καρδίτσα φυσικά) να έχει μετατραπεί σε θάλασσα.

Δείτε βίντεο:

Τεράστιο πρόβλημα προέκυψε στη Σοφιάδα και στον οικισμό Πετρίλια, όπου το νερό έφτασε το ένα μέτρο και οι κάτοικοι ανέβηκαν σε όροφο περιμένοντας βοήθεια.

Αποκλεισμένη είναι η Κοινότητα Αγραπιδιάς καθώς υποχώρησαν οι δύο γέφυρες που επέτρεπαν την πρόσβαση από Βαρδαλή και το δημοτικό δρόμο.

Καταστράφηκε και ο κεντρικός δρόμος από Αχλαδιά προς Δομοκό με αποτέλεσμα να διακοπεί η σύνδεση της Κοινότητας. Πρόβληαμ προέκυψε και στο δρόμο Βουζίου - Δομοκού.

Στη Μαντασιά το νερό πέρασε πάνω από τη γέφυρα και δημιούργησε και εκεί μεγάλες ζημιές.

Κατολισθήσεις τέλος καταγράφηκαν και μέσα στο Δομοκό.

(Φωτογραφίες - Βίντεο: Γιώργος Καλταμπάνης)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση