Ανθρωπιστική βοήθεια από τη Γλύφα στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 19:27 Ανθρωπιστική βοήθεια από τη Γλύφα στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας

Συγκεντρώθηκαν πολλά σημαντικά είδη για τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται…

Η Γλύφα ήταν από τις πρώτες περιοχές της Φθιώτιδας που επλήγησαν από τη φοβερή κακοκαιρία Daniel, ωστόσο οι κάτοικοι της δεν μπορούσαν παρά να σταθούν στο πλάι των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας.

Με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Γλύφας αλλά και ολόκληρης της Κοινότητας, συγκεντρώθηκαν άμεσα χαρτικά, νερά, παιδικές τροφές και γάλατα, τρόφιμα μακράς διάρκειας, ρουχισμός, υποδήματα, πάνες για μωρά και ηλικιωμένους, κουβέρτες και σεντόνια.

«Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γλύφας και σύσσωμη η Τοπική Κοινότητα Γλύφας ανταποκρινόμενη στο ανθρωπιστικό κάλεσμα που επιτάσσει αυτή η καταστροφή , ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης συγκέντρωσε είδη πρώτης ανάγκης τα οποία θα σταλούν αύριο (ΣΣ: σήμερα), για τους πληγέντες από τις φονικές πλημμύρες που έπληξαν τόσο σφοδρά τη χώρα μας και τις ζωές χιλιάδων συνανθρώπων μας. Κουράγιο και δύναμη να ευχηθούμε στους συνανθρώπους μας που καλούνται να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους μέσα από τα χαλάσματα (ψυχικά και υλικά). Η σκέψη μας βρίσκεται μαζί τους , δίχως ούτε στο ελάχιστο να μπορούμε να νιώσουμε την οδύνη και τη θλίψη τους. Ελπίζουμε ο Θεός να τους δώσει δύναμη να προχωρήσουν τη ζωή τους και να αναπαύσει τις ψυχές όσων άδικα χαθήκαν».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση