Φθιώτιδα: Πως σώθηκε από την αρκούδα ο 63χρονος βοσκός (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023 09:00 Φθιώτιδα: Πως σώθηκε από την αρκούδα ο 63χρονος βοσκός (ΒΙΝΤΕΟ)

Ευτυχώς το άγριο ζώο απομακρύνθηκε μετά το χτύπημα που του κατάφερε και γλύτωσε τα χειρότερα…

Στο Νοσοκομείο Καρπενησίου παραμένει νοσηλευόμενος ο 63χρονος κτηνοτρόφος από την ορεινή Μερκάδα του Δήμου Μακρακώμης, που το απόγευμα της Τετάρτης (20/9/23) στην περιοχή «Άγιοι Απόστολοι», δέχτηκε επίθεση από αρκούδα.

Ο ίδιος παραδέχεται ότι μέσα στην ατυχία του στάθηκε τυχερός, καθώς το μεγαλόσωμο ζώο μετά το χτύπημα που του κατάφερε στο πρόσωπο και το θώρακα έφυγε από το σημείο, πιθανότατα και λόγω των σκυλιών που είχε μαζί του ο βοσκός.

Δείτε το βίντεο από τα evrytanika.gr που μεταδόθηκε στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega»:

Θυμίζουμε το ρεπορτάζ του LamiaReport που κατέγραψε την σπάνια επίθεση για τα βουνά της Φθιώτιδας, καθώς η συγκεκριμένη περιοχή είναι στην ανατολική πλευρά του Τυμφρηστού.

Ωστόσο όπως επιβεβαίωσε ο Πρόεδρος του χωριού Δημήτρης Αλεξίου, χωριανοί και κυνηγοί είχαν ειδοποιήσει ότι είχαν δει αρκούδα με μικρό αρκουδάκι να τριγυρίζουν στις ελατοσκέπαστες πλαγιές κοντά στο σημείο που καταγράφηκε η συγκεκριμένη επίθεση.

Για το συμβάν διενεργεί προανάκριση το ΑΤ Σπερχειάδας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση