Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η «Γιορτή Κρασιού» του Δήμου Λοκρών στην Αταλάντη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023 12:25 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η «Γιορτή Κρασιού» του Δήμου Λοκρών στην Αταλάντη

Η «Γιορτή Κρασιού του Δήμου Λοκρών» που διοργανώθηκε την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023 στην κεντρική πλατεία της Αταλάντης γνώρισε τεράστια επιτυχία.

Τα οινοποιία Kainas Winery, Karadimos Family, Karadimos Winery, Κελάρι Μπούτσικα, Κτήμα Παπουτσή και Κτήμα Χατζημιχάλη πρόσφεραν άφθονο κρασί στους κατοίκους και επισκέπτες που συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Αταλάντης και στην κεντρική οδό της πόλης για να γευτούν τα υπέροχα κρασιά της Αταλάντης.

Το Τυροκομείο Βουρδονικόλας, ο Φούρνος Μπαφούτσου, ο Φούρνος Τετριμέλη, ο Φούρνος Τέλιου, μαζί με τους Συλλόγους Γυναικών Αρκίτσας, Αταλάντης, Λιβανατών καθώς και τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Κυρτώνης, Μαρτίνου, Λιβανατών, Προσκυνά, την ΚΟΙΝΣΕΠ Μαρτίνου και το ΚΑΠΗ Αταλάντης πρόσφεραν στο κοινό παραδοσιακά προϊόντα και εδέσματα φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη.

Η τραγουδίστρια Δήμητρα Μωραΐτη με την ορχήστρα της πλαισίωσαν μουσικά την εκδήλωση, στην οποία χόρεψε το εξαιρετικό για μια ακόμη φορά χορευτικό τμήμα του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Λοκρών, υπό την καθοδήγηση της χοροδιδασκάλου κ. Ρίτσας Γεωργιάδου.   

Στην αρχή της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση της εκδήλωσης και ειδικά τους οινοπoιούς, τους παραγωγούς, του Συλλόγους, τους εργαζομένους του Δήμου Λοκρών, την ορχήστρα και το χορευτικό.

Από το Δήμο Λοκρών παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λοκρών κ. Ανδρέας Λουκάς, οι Αντιδήμαρχοι κ. Κωνσταντίνος Μπακανδρίτσος, κ. Νικόλαος Σωτήρχου, κ. Παγώνα Δάρα, κ. Βάσω Σίμου Παλαιολόγου, ο πρώην Δήμαρχος και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Νικόλαος Λιόλιος,  η υποψήφια Δήμαρχος κ. Μάιτα Γιαννοπούλου, ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Θωμάς Καρατράντος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Έλενα Κυριάκου, κ. Χρήστος Καλλής, κ. Κωνσταντίνος Ντέλιος, κ. Βασίλειος Κυριαζής, κ. Αναστάσιος Θεοχάρης, κ. Βασίλειος Καρατράντος, κ. Χρίστος Λυγδής, , κ. Νικόλαος Ανεστάκος, κ. Κωνσταντίνος Σούλιας, κ. Δημήτρης Τσοχαντάρης, κ. Ιωάννα Πάσσα, ο Πρόεδρος ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης κ. Γιάννης Ανεστόπουλος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Λιβανατών κ. Αναστάσιος Μαζιώτης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Τραγάνας κ. Δημήτρης Δανέλης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Εξάρχου κ. Αθανάσιος Σανίδας, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καλαποδίου κ. Χρήστος Βαποράκης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κυρτώνης κ. Δημήτριος Κυριαζής, τοπικοί σύμβουλοι Κοινοτήτων, ο Πρόεδρος του ΚΑΠΗ Αταλάντης κ. Αθανάσιος Παπαγόρας και πλήθος κατοίκων και επισκεπτών.    

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση