Το «ευχαριστώ» του ΕΝΕΕΓΥΛ Λαμίας στον υπουργό Χρήστο Σταϊκούρα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023 15:29 Το «ευχαριστώ» του ΕΝΕΕΓΥΛ Λαμίας στον υπουργό Χρήστο Σταϊκούρα

Ευχαριστήριο προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών και Βουλευτή Φθιώτιδας, Χρήστο Σταϊκούρα, απευθύνει ο Διευθυντής του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Λαμίας, Γεώργιος Σόρκος για τις κατασκευές των κεντρικών θυρών στο σχολείο.

Το ευχαριστήριο:

«Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας για την εξαιρετική σας μεσολάβηση και στήριξη στην κατασκευή των κεντρικών θυρών του σχολείου μας, του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Λαμίας.

Η κατασκευή των κεντρικών θυρών ήταν ένα επείγον έργο, καθώς αποτελούν τον κύριο πυλώνα υποδοχής των μαθητών και μαθητριών μας καθημερινά. Διαδραματίζει ζωτικό ρόλο στη βελτίωση του περιβάλλοντος μάθησης για τους μαθητές και τις μαθήτριές μας δίνοντας μια νέα, φιλόξενη και ασφαλή όψη στο σχολείο μας.

Η ευγένεια και η διαθεσιμότητά σας να υποστηρίξετε την κοινότητά μας δείχνει την αφοσίωσή σας στην εκπαίδευση και την πρόοδο της νέας γενιάς.

Για το ενδιαφέρον που επιδείξατε προς τις ανάγκες μας και για την μεσολάβησή σας στην ολοκλήρωση αυτού του έργου, σας είμαστε βαθιά ευγνώμονες.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ-Λ Λαμίας»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση