Βόλος: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 28χρονος που κρατούσε κλειδωμένη την 22χρονη σύζυγο με το μωρό τους

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023 15:52 Βόλος: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 28χρονος που κρατούσε κλειδωμένη την 22χρονη σύζυγο με το μωρό τους

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 28χρονος που φέρεται να κρατούσε απομονωμένη στο σπίτι τους και να κακοποιούσε την 22χρονη σύζυγό του, μαζί με το δύο ετών παιδάκι τους, στις Αλυκές του Βόλου.

Ο 28χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή Βόλου και φέρεται να υποστήριξε πως δεν κακοποίησε την σύζυγό του. Ωστόσο, αποφασίστηκε η προσωρινή κράτησή του μέχρι να γίνει η εκδίκαση της υπόθεσης στο κακουργιοδικείο της Λάρισας, μετά από περίπου δύο μήνες.

Η 22χρονη πάντως, στην κατάθεση που έδωσε μέσα από το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, πριν μεταφερθεί σε κοινωνική δομή μαζί με την ανήλικη κορούλα της, επιβεβαίωσε τα όσα αποκάλυψε η γειτόνισσα – σωτήρας της, για τα όσα βίωνε!

Σύμφωνα με πληροφορίες του gegonota.news, το θύμα περιέγραψε το καθεστώς τρόμου στο οποίο ζούσε, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως αν και οι πόρτες του σπιτιού δεν ήταν κλειδωμένες, εκείνη δεν έβγαινε και δεν πήγαινε στην αστυνομία να καταγγείλει τον σύζυγό της. Και αυτό επειδή δεχόταν απειλές από τον 28χρονο εδώ και τουλάχιστον δύο χρόνια.

Βόλος: Ο τρόμος και η λύτρωση

Ψυχολόγοι από την πρώτη στιγμή βρίσκονται δίπλα στη μητέρα και την κορούλα της, μπροστά στα μάτια της οποίας έγιναν όλα την περασμένη Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 28χρονος επιτέθηκε στη σύζυγό του «και της προκάλεσε σωματικές βλάβες χτυπώντας την στο πρόσωπο και στο σώμα με τις γροθιές του και πιάνοντας την από τον λαιμό.

Όταν η περίοικος … γεννηθείσα το 1978, αντιλαμβανόμενη το εν λόγω περιστατικό προσέτρεξε σε βοήθεια, ο δράστης την απείλησε και της προκάλεσε επίσης σωματικές βλάβες στο πρόσωπο, χτυπώντας την με το χέρι του».

Σε άλλο σημείο αναφέρεται: «… το τελευταίο χρονικό διάστημα των δύο ετών που συγκατοικούσαν στον Βόλο, αυτός δεν της επέτρεπε την έξοδο από το σπίτι, εκτός από ελάχιστες φορές που αυτό πραγματοποιήθηκε από κοινού, ενώ εντός του ανώτερου διαστήματος, υπήρξε συνεχόμενη χρονική διάρκεια πέντε μηνών όπου την εξανάγκασε με χρήση σωματικής βίας και απειλών σε μόνιμο περιορισμό στην οικία».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση