Λαμία: Σύγκρουση λεωφορείου με ΙΧ (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023 12:17 Λαμία: Σύγκρουση λεωφορείου με ΙΧ (ΦΩΤΟ)

Δύο επιβάτες του λεωφορείου προληπτικά στο Νοσοκομείο…

Τροχαίο ατύχημα με την εμπλοκή λεωφορείου του ΚΤΕΛ Φθιώτιδας και ΙΧΕ, είχαμε το πρωί του Σαββάτου (30/9/23) στον κόμβο της εθνικής στην Αγία Παρασκευή.

Το λεωφορείο κινούνταν κανονικά προς Στυλίδα, εκτελώντας το προγραμματισμένο δρομολόγιο για τις περιοχές της Ανατολικής Φθιώτιδας, όταν στον κόμβο εξόδου της Αγίας Παρασκευής, ΙΧΕ παραβίασε το STOP και εισήλθε στην παλαιά εθνική οδό.

Ευτυχώς ο οδηγός του λεωφορείου αντέδρασε γρήγορα και τον χτύπησε μόνο στο πίσω μέρος, ενώ στη συνέχεια σταμάτησε στις προστατευτικές μπάρες.

Η συγκεκριμένη αντίδραση γλύτωσε τους επιβάτες του ΙΧΕ από σοβαρό τραυματισμό, ωστόσο από τον απότομο ελιγμό δύο επιβάτισσες χτύπησαν ελαφρώς και δέχτηκαν τις πρώτες βοήθειες από το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο. Προληπτικά μετέβησαν και στο Νοσοκομείο Λαμίας για περαιτέρω εξέταση.

Στο σημείο βρέθηκε και ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Δημήτρης Παπαναγιώτου, φροντίζοντας για τη μεταφορά των επιβατών στον προορισμό τους με άλλο λεωφορείο.

Η Τροχαία Λαμίας ανέλαβε την καταγραφή του συμβάντος

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο του τροχαίου ατυχήματος:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση