Το «Ευχαριστώ» του Πάνου σε όλους όσους του έσωσαν τη ζωή!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2023 09:20 Το «Ευχαριστώ» του Πάνου σε όλους όσους του έσωσαν τη ζωή!

Ο Πάνος θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους έσπευσαν να τον βοηθήσουν το Σάββατο (23/9/23), μετά από το σοβαρό ατύχημα που είχε στο λιμάνι των Ραχών με το αμαξίδιό του.

Διαβάστε τα συγκηνητικά λόγια του Πάνου:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τα δύο άτομα που βούτηξαν μέσα στο λιμάνι των Ραχών για να με βγάλουν στην επιφάνεια μετά το ατύχημα που είχα.

Πολλές ευχαριστίες στους διασώστες του ΕΚΑΒ, οι οποίοι με τόλμη με ανέσυραν!

Μάλιστα ο ένας από τους διασώστες, ο Κωνσταντίνος, έπαθε κάταγμα στο χέρι του προσπαθώντας να με κρατήσει στη ζωή κάνοντάς μου ΚΑΡΠΑ.

Το ΕΚΑΒ μέσα σε μόνο 5 λεπτά βρέθηκε στο σημείο από το Πολυδύναμο Ιατρείο Ραχών.

Ξεχωριστά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το νοσηλευτικό προσωπικό και τους ιατρούς της ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας, που ήταν όλο το 24ωρο από πάνω μου!

Έχω νοσηλευτεί ξανά στη συγκεκριμένη ΜΕΘ στο παρελθόν και για μένα είναι η καλύτερη ΜΕΘ σε όλη την Ελλάδα!

Σας ευχαριστώ όλους έναν έναν για την προσπάθειά σας, την αγάπη σας και τη φροντίδα σας, χωρίς εσάς δε θα ήμουν τώρα στη ζωή».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση