«Έφυγε» ο Σάκης Νούσας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2023 08:12 «Έφυγε» ο Σάκης Νούσας

Από τους πιο γνωστούς δικηγόρους της Λαμίας, που ασχολήθηκε επίσης με τα κοινά και τον αθλητισμό…

Βαρύ πένθος στο νομικό κόσμο της Λαμίας και γενικότερα στην κοινωνία της πόλης, στην είδηση του θανάτου του γνωστού δικηγόρου Σάκη Νούσα σε ηλικία 76 ετών.

Από τους πιο αγαπητούς ανθρώπους στο χώρο, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λαμία και συγκεκριμένα στο κέντρο της, στην πλατεία Λαού και σε αυτή την πόλη έφτιαξε την καριέρα του και την όμορφη οικογένειά του.

Πτυχιούχος της Νομικής Αθηνών, εργάστηκε αρχικά ως υπάλληλος της Γενικής Τράπεζας (1975-1980), πριν ασχοληθεί με τη μάχιμη δικηγορία και ως ποινικολόγος να υπηρετήσει τη δικαιοσύνη για σχεδόν 40 χρόνια μέχρι το 2020 που συνταξιοδοτήθηκε.

Η μεγάλη του αγάπη ήταν το ποδόσφαιρο και διετέλεσε πρόεδρος της πρώτης ομάδας της πόλης, του ΑΣ Λαμία στα μέσα της δεκαετίας του '80, ενώ αργότερα εκλέχθηκε στο προεδρείο της ΕΠΣ Φθιώτιδας με τη Διοίκηση Λάμπρου (1990-1993).

Το 1993 ανέλαβε Διοικητής του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Λαμίας, θέση που διατήρησε μέχρι το 1997.

Συγχρόνως ασχολήθηκε με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος Λαμιέων με τον Λάμπρο Παπαδήμα, ενώ διετέλεσε και Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου μέχρι το 2001.

Υπήρξε Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη την περίοδο 2011-2014.

Αναμφισβήτητα, επρόκειτο για μια χαρισματική προσωπικότητα, που σε κέρδιζε με το λόγο του και είχε βαθιά γνώση των αντικειμένων που ασχολούνταν. Άνθρωπος «έξω καρδιά», που του άρεσε η παρέα και αγαπούσε πολύ τη Λαμία.

Αφήνει πίσω του την αγαπημένη του σύζυγο Ελπίδα και τον μονάκριβο γιο του Άκη, που είναι επίσης δικηγόρος και συνεχίζει την ιστορία του γραφείου.

Η κηδεία του Σάκη Νούσα θα γίνει τη Δευτέρα (16/10/23) στις 2.00’ το μεσημέρι από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ. Συμεών στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να ενισχθυθεί οικονομικά το Φιλόπτωχο Ταμείο της Μητρόπολης Φθιώτιδας.

ΓΕΝΙΚΟ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟ ΤΑΜΕΙΟ - ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: ΙBAN: GR8701103960000039629625276

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Καλό Παράδεισο Σάκη!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση