Λαμία: «Να μαζέψουν άμεσα τα επικίνδυνα αδέσποτα στα Γαλανέικα»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023 20:24 Λαμία: «Να μαζέψουν άμεσα τα επικίνδυνα αδέσποτα στα Γαλανέικα» (φώτο αρχείου)

Επιτέθηκαν σε μικρά παιδιά και σε μια γυναίκα που είχε βγάλει βόλτα το σκυλάκι της.

Όπως καταγγέλλουν κάτοικοι από τη συνοικία των Εργατικών στα Γαλανέικα είναι μια αγέλη πέντε σκυλιών που ειναι πλέον επικίνδυνη και πρέπει οι υπεύθυνοι να δρασουν άμεσα πριν γίνει καποιο κακό. Το ένα μαλιστα από αυτά, το μεγάλο ασπρόμαυρο τσοπανόσκυλο είναι πολύ επιθετικό.

Μητέρα κατήγγειλε στο LamiaReport ότι το πρωί της Παρασκευής δυο παιδάκια, ένα του δημοτικού και ένα του νηπιαγωγείου δέχτηκαν επίθεση, ενώ το απόγευμα τα ίδια σκυλιά επιτέθηκαν σε γυναίκα που είχε βγάλει βόλτα το σκυλάκι της.

«Φοβόμαστε να βγούμε να περπατήσουμε και φυσικά δεν αφηνουμε ούτε τα παιδιά μας να βγουν να παίξουν γιατι ειναι πολύ επιθετικά. Να τα μαζέψουν άμεσα γιατι είναι πολύ επικίνδυνα. Το πρόβλημα το γνωρίζουν οι αρμόδιοι οι οποίοι έχουν ενημερωθεί και από κατοίκους της περιοχής και από τη διευθύντρια του νηπιαγωγείου...», είπε στο LamiaReport φίλη της γυναίκας που δέχτηκε την επίθεση όταν έβγαλε βόλτα το μικρό σκυλάκι της.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση