Δήλωση Μπασδέκη για το κλείσιμο υποκαταστημάτων των ΕΛΤΑ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2023 17:26 Δήλωση Μπασδέκη για το κλείσιμο υποκαταστημάτων των ΕΛΤΑ

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπασδέκης, τοποθετήθηκε για το επικείμενο κλείσιμο υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ Μαρμαρίου και για τα υπόλοιπα υποκαταστήματα στη Στερεά που έβαλαν λουκέτο.

«Η Λαϊκή Συσπείρωση Στερεάς Ελλάδας εκφράζει τη συμπαράσταση της και την αλληλεγγύη της στον αγώνα των κατοίκων του Μαρμαρίου ώστε να μην κλείσει το υποκατάστημα ΕΛΤΑ και στην περιοχή τους.

Πρόκειται για ενέργεια πού στηρίζεται στις αποφάσεις και στις πολιτικές όλων των κυβερνήσεων Νέας Δημοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ, που ενέταξαν τα ΕΛΤΑ στο "Υπερταμείο" με φυσικό αποτέλεσμα το σχέδιο κλεισίματος υποκαταστημάτων σε όλη την Ελλάδα.

Το κλείσιμο των υποκαταστημάτων ΕΛΤΑ στην περιοχή της Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας εντάσσεται στον συγκεκριμένο σχεδιασμό, με στόχο τη μέγιστη κερδοφορία της επιχείρησης και τις απολύσεις εργαζομένων. Η εξέλιξη αυτή δημιουργεί ταυτόχρονα επιπρόσθετες δυσκολίες στους κατοίκους πολλών περιοχών από τα Άγραφα μέχρι την Κάρυστο, με αποτέλεσμα να συμβάλει και αυτό στη μεγαλύτερη φυγή κατοίκων από τον τόπο τους, στην ερήμωση της υπαίθρου.

Στηρίζουμε κάθε προσπάθεια των κατοίκων όλων των περιοχών στις οποίες κλείνουν τα υποκαταστήματα ΕΛΤΑ και άλλων υπηρεσιών και καλούμε την Περιφερειακή αρχή και τον περιφερειάρχη να φέρει άμεσα το ζήτημα στο Περιφερειακό Συμβούλιο, να ληφθεί απόφαση συμπαράστασης στον αγώνα των κατοίκων και να απαιτηθεί να παρθούν πίσω οι αποφάσεις που οδηγούν στο κλείσιμο των υπηρεσιών αυτών

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση