Γερό «μπαμ» σε διασταύρωση στην περιοχή της ΠΕΛ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2023 08:40 Γερό «μπαμ» σε διασταύρωση στην περιοχή της ΠΕΛ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Με ελαφρύ τραυματισμό τη γλύτωσαν οι οδηγοί…

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 17:30’ το απόγευμα της Πέμπτης (19/10) στη διασταύρωση της Οδυσσέα Ελύτη με την οδό Νικοπόλεως στην περιοχή απέναντι από την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας.

Το σκούρο Citroen κατέβαινε κανονικά την Οδυσσέα Ελύτη προς τον κυκλικό κόμβο, όταν το λευκό Peugeot παραβίασε το «STOP» της Νικοπόλεως και το εμβόλισε.

Δείτε βίντεο:

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, ευτυχώς όμως οι οδηγοί βγήκαν μόνο με αμυχές. Επίσης δεν περνούσε κάποιο ποδήλατο ή πεζός στον υπάρχοντα ποδηλατόδρομο όπου κατέληξαν μετά τη σύγκρουση και τα δύο οχήματα.

Στο σημείο εκτός από την Τροχαία Λαμίας, έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και όχημα της Πυροσβεστικής για το φόβο εγκλωβισμού.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση