Τραγωδία: Λαμιώτισσα μητέρα δύο παιδιών βρέθηκε στο κενό από τον 5ο όροφο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2023 13:24 Τραγωδία: Λαμιώτισσα μητέρα δύο παιδιών βρέθηκε στο κενό από τον 5ο όροφο

Όλα δείχνουν ότι βρέθηκε στο κενό την ώρα που προσπαθούσε να τινάξει ένα χαλί …

Σαν κεραυνός έπεσε στην κοινωνία της Καλαμάτας η είδηση ότι μια 43χρονη μητέρα δύο ανήλικων παιδιών βρέθηκε νεκρή ύστερα από πτώση από τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμενε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport πρόκειται για Λαμιώτισσα μηχανικό και σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, πρόκειται για ένα τραγικότατο δυστύχημα, που βυθίζει στο πένθος και την τοπική μας κοινωνία.

Η 43χρονη είχε φτιάξει την όμορφη οικογένειά της στην πόλη της Μεσσηνίας, έχοντας δουλέψει στο Δήμο Καλαμάτας με την ιδιότητα της Τοπογράφου Μηχανικού. Είχε αφοσιωθεί το τελευταίο καιρό στην οικογένειά της και στο μεγάλωμα των παιδιών της για αυτό άλλωστε είχε επιλέξει να παραιτηθεί από τη δουλειά της.

Το μοιραίο πρωινό της Τετάρτης (25/10) είχε πάει όπως κάθε μέρα τα παιδάκια της σχολείο και επέστρεψε στο σπίτι της που βρίσκεται επί της οδού Ηροδότου στην Καλαμάτα.

Κάτω από άγνωστες προς το παρόν συνθήκες, το άψυχο σώμα της 43χρονης εντοπίστηκε στο οδόστρωμα έχοντας βρεθεί στο κενό από τον 5ο όροφο του διαμερίσματος. Στον από κάτω όροφο, οι αρχές βρήκαν ένα χαλί του σπιτιού της, στοιχείο που παραπέμπει ότι η άτυχη μητέρα είχε προσπαθήσει να το τινάξει και την παρέσυρε το βάρος ή κάποια ξαφνική αδιαθεσία την έκανε να χάσει την ισορροπία της και να βρεθεί στο κενό.

Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας δεν έχει γνωστό αν έχει βρει κάποια άλλα στοιχεία που θα μπορούσε να οδηγήσει σε άλλα συμπεράσματα, ωστόσο εξετάζει γείτονες και συγγενείς μέχρι να καταλήξει πως έγινε το κακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση