Φθιώτιδα: Οι νέοι Υποδιευθυντές/τριες στα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2023 08:00 Φθιώτιδα: Οι νέοι Υποδιευθυντές/τριες στα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Αναρτήθηκε στο πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» η απόφαση του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας Κωνσταντίνου Σπαλιώρα, για την τοποθέτηση των παρακάτω εκπαιδευτικών ως Υποδιευθυντών/ντριών Σχολικών Μονάδων καθώς και Υπευθύνων Τομέων του 1ου Ε.Κ. Λαμίας με θητεία έως 31-07-2027 και μέχρι την ανάληψη υπηρεσίας των νέων στελεχών.

Η ανάληψη υπηρεσίας των ανωτέρω Υποδιευθυντών/ντριών και των Υπευθύνων τομέων  πραγματοποιείται το αργότερο εντός δύο(2) εργασίμων ημερών από την κοινοποίηση της απόφασης τοποθέτησής τους.

Νωρίτερα είχαν ανακοινωθεί οι υποδιευθυντές/ντριες σχολικών μονάδων της Διεύθυνσης Π.Ε. Φθιώτιδας.

Η επιλογή και τοποθέτηση των Υποδιευθυντών/ντριών Δημοτικών Σχολείων γίνεται για τετραετή θητεία, η οποία ξεκινά με την απόφαση τοποθέτησής τους και λήγει την 31η Ιουλίου του τέταρτου έτους ήτοι την 31/07/2027  που ακολουθεί την επιλογή  τους, σύμφωνα με την απόφαση του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ευθύμιου Γκούμα.

Επίσης για τις κενές θέσεις που απομένουν έχει αναρτηθεί ο παρακάτω πίνακας:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση