Στυλίδα: «Έφυγε» ο Βασίλης Τσακίρης

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2023 10:00 Στυλίδα: «Έφυγε» ο Βασίλης Τσακίρης

Βαρύ πένθος στην ανατολική Φθιώτιδα για τον χαμό του βραβευμένου επιχειρηματία Βασίλη Τσακίρη.

Ο Βασίλης Τσακίρης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών βυθίζοντας στο πένθος όχι μόνο τους δικούς του ανθρώπους, αλλά όλη τη Στυλίδα και την ανατολική Φθιώτιδα.

Ο Βασίλης Τσακίρης ήταν ένας δυναμικός αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας, ο οποίος μάλιστα είχε βραβευτεί και από το Επιμελητήριο Φθιώτιδας. 

Πάνω απ' όλα όμως ήταν ένας άριστος οικογενειάρχης, αφού κατάφερε να δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με τέσσερα παιδιά και να χαρεί πολλά εγγόνια. Ήταν επίσης και ιεροψάλτης στον Άγιο Αθανάσιο της Στυλίδας.

Τα δύο από τα τέσσερα παιδιά του, ο Μιχάλης και ο Αχιλλέας ακολούθησαν τα χνάρια του στις επιχειρήσεις και διατηρούν σήμερα ιχθυοπωλεία και στην πόλη της Λαμίας.

Η κηδεία του Βασίλη Τσακίρη θα γίνει σήμερα Δευτέρα 30 Οκτωβρίου στις 3.00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στη Στυλίδα.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του από το LamiaReport.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση