Νεαρός αφαιρούσε πινακίδες και ξεφούσκωνε λάστιχα αυτοκινήτων!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2023 16:41 Νεαρός αφαιρούσε πινακίδες και ξεφούσκωνε λάστιχα αυτοκινήτων! (ΦΩΤΟ αρχείου)

Συνελήφθη μετά από τρία «χτυπήματα»…

Στη σύλληψη ενός νεαρού 25 ετών, προχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης (1/11/23) η Ασφάλεια Θηβών, με τις κατηγορίες της κλοπής και φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.

Ειδικότερα, από την έρευνα της αστυνομίας, ο 25χρονος φέρεται να έχει αφαιρέσει το διάστημα από 25 έως 31 Οκτωβρίου 2023, πινακίδες και υαλοκαθαριστήρες από τρία αυτοκίνητα στην περιοχή της Θήβας. Επιπλέον τους ξεφούσκωνε και τα λάστιχα!

Οι πινακίδες κυκλοφορίας βρέθηκαν σε κάδο απορριμμάτων, πλησίον του σπιτιού του συλληφθέντα και αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θηβών.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση