Καλύβια: Δρόμος πήρε το όνομα αγαπημένου δασκάλου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2023 10:48 Καλύβια: Δρόμος πήρε το όνομα αγαπημένου δασκάλου

Το "Ευχαριστώ" των εγγονών του δασκάλου Δημήτριου Σκαλιστήρα.

"Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους από τους κατοίκους της συνοικίας Καλυβίων συμμετείχαν στο αίτημα προς το Δημοτικό Συμβούλιο Λαμιέων για την απονομή του ονόματoς του δασκάλου και παππού μας σε οδό κάτω ακριβώς από το σημερινό 8o Δημοτικό Σχολείο Λαμίας, θέλοντας να τιμήσουν με αυτή τους την πράξη τον αείμνηστο Δημήτριο Σκαλιστήρα, ο οποίος δίδαξε κατά την δεκαετία του ‘50 στο τότε μονοθέσιο Δημοτικό Σχολείο Καλυβίων.

Το γεγονός της αναγνώρισης των προσπαθειών και της προσφοράς του δασκάλου τους και το πως αυτές, σύμφωνα πάντα με την επιχειρηματολογία που εμπεριέχεται στην επιστολή τους, επέδρασαν σε κοινωνικό, ανθρωπιστικό, πολιτισμικό και παιδαγωγικό επίπεδο μας συγκίνησαν ιδιαιτέρως."

Με εκτίμηση, Οι εγγονές του
Φωτεινή Μπούκα  - Καραγιαννοπούλου
Βαγιούλα Μπούκα – Θάνου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση