Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας - Κερδίστε προσκλήσεις για την ταινία «The Hanger Games»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2023 08:05 Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας - Κερδίστε προσκλήσεις για την ταινία «The Hanger Games»

«Οι ευχούληδες 3: Μαζί για μπάντα», «The Hunger Games: η Μπαλάντα των Αηδονιών και των Φιδιών»,  «May December» και «The Marvels» οι ταινίες της εβδομάδας στο Cinepolis Γαλαξίας!

Στην πρώτη αίθουσα προβάλλεται: Η παιδική ταινία «Οι ευχούληδες 3: Μαζί για μπάντα» και η νέα πολυαναμενόμενη ταινία δράσης «The Hunger Games: η Μπαλάντα των Αηδονιών και των Φιδιών».

Στη δεύτερη αίθουσα αυτή την εβδομάδα προβάλλονται: Το δράμα του Τοντ Χέινς «May December» με τις δύο μεγάλες σταρ Νάταλι Πόρτμαν και Τζούλιαν Μουρ, και η νέα ταινία της Marvel, «The Marvels»: η Carol Denvers (Captain Marvel) με μια νέα, απρόσμενη ομάδα, θα μάθει να δουλεύει μαζί, σε αρμονία, με στόχο τη σωτηρία του σύμπαντος.

Το LamiaReport και το Cinepolis Γαλαξίας σας προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια για την προβολή της ταινίας «The Hunger Games: η Μπαλάντα των Αηδονιών και των Φιδιών».

Οι τυχεροί/ές θα ενημερωθούν με μήνυμα το μεσημέρι της Παρασκευής (17/11) από το LR.

Για να δηλώσεις συμμετοχή ακολούθησε τις οδηγίες που θα βρεις στο τέλος του άρθρου.

 

«Οι ευχούληδες 3: Μαζί για μπάντα»

Περίληψη
Μετά από δύο ταινίες πραγματικής φιλίας και ατελείωτου φλερτ, η Πόπη και ο Κλωνάρης είναι πλέον επίσημα ζευγάρι (#broppy)! Όσο έρχονται πιο κοντά, η Πόπη ανακαλύπτει ότι ο Κλωνάρης έχει ένα μυστικό παρελθόν. Ήταν κάποτε μέλος της αγαπημένης της boyband, των BroZone, μαζί με τους τέσσερις αδελφούς του: τον Φλόιντ, τον Τζον Ντόρι, τον Σπρους και τον Κλέι. Οι BroZone διαλύθηκαν όταν ο Κλωνάρης ήταν ακόμα μωρό, ενώ ακολούθησε και η διάλυση της οικογένειας. Από τότε ο Κλωνάρης δεν έχει δει τους αδελφούς του ποτέ ξανά. Αλλά όταν ο Βέλβετ και ο Βενίρ, δύο μοχθηροί ποπ σταρ, απαγάγουν τον αδελφό του Κλωνάρη, τον Φλόιντ, για το μουσικό του ταλέντο, ο Κλωνάρης και η Πόπη ξεκινούν ένα δύσκολο και συναισθηματικό ταξίδι για να φέρουν κοντά τα υπόλοιπα αδέλφια και να σώσουν τον Φλόιντ από την αφάνεια και όχι μόνο.

Σκηνοθεσία: Walt Dohrn & Tim Heitz
Ηθοποιοί:

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

 

 

«The Hunger Games: η Μπαλάντα των Αηδονιών και των Φιδιών»

Περίληψη
Η Rachel Zegler(West Side Story) πρωταγωνιστεί ως Lucy Gray Baird , και είναι ο επιλεγμένος φόρος της Περιοχής 12 που θα παλέψει για την επιβίωσή της στην αρένα, στους 10ουςΑγώνες Πείνας. Όμως ο Tom Blythως μέντορας της, ο οποίος υποδύεται τον Coriolanus Snow, βρίσκεται διχασμένος ανάμεσα στα καθήκοντά του στην Κάπιτολ και τα συναισθήματα που αναπτύσσει σταδιακά για εκείνη.
 

Σκηνοθεσία: Francis Lawrence
Ηθοποιοί: Viola Davis, Burn Gorman, Rachel Zegler, Jason Schwartzman, Hunter Schafer, Kjell Brutscheidt, Tom Blyth, Fionnula Flanagan, Peter Dinklage

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

 

 

«May December»

Περίληψη
Είκοσι χρόνια μετά το σκάνδαλο που προκάλεσε το ρομάντζο της τότε 36χρονης Γκρέισι (Τζούλιαν Μουρ) και του 13χρονου Τζος (Τσαρλς Μέλτον), το ζευγάρι ζει μια φαινομενικά ειδυλλιακή προαστιακή ζωή. Η οικογενειακή τους γαλήνη θα διαταραχθεί απότομα από την έλευση της Ελίζαμπεθ (Νάταλι Πόρτμαν), μιας δημοφιλούς ηθοποιού που θέλει να κάνει έρευνα για τον επερχόμενο ρόλο της ως Γκρέισι. Όσο η Ελίζαμπεθ βυθίζεται στην καθημερινότητα του ζευγαριού, η άβολη πραγματικότητα του σκανδάλου αποκαλύπτεται, φέρνοντας στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα.

Σκηνοθεσία: Todd Haynes
Ηθοποιοί: Natalie Portman, Chris Tenzis, Julianne Moore, Charles Melton, Gabriel Chung, Andrea Frankle, Joan Reilly, Mikenzie Taylor

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

 

 

«The Marvels»

Περίληψη
Στην ταινία The Marvels των Marvel Studios, η Carol Denvers (Captain Marvel) έχει επανακτήσει την ταυτότητά της από τους τυραννικούς Kree και έχει πάρει και την εκδίκησή της από την Υπέρτατη Νοημοσύνη. Αλλά οι επιπτώσεις των πράξεων την έχουν φορτώσει με μεγάλες ευθύνες. Όταν τα καθήκοντα της την οδηγούν σε μία ανωμαλία στο γαλαξία που συνδέεται με τους Kree, οι δυνάμεις της μπερδεύονται με αυτές της μεγαλύτερης θαυμάστρια της, Kamala Khan, γνωστής κι ως Ms. Marvel, αλλά και της ανιψιάς της, Captain Monica Rambeau, αστροναύτη για την S.A.B.E.R. Αυτή η απρόσμενη ομάδα, ως “The Marvels”, θα μάθει να δουλεύει μαζί, σε αρμονία, με στόχο τη σωτηρία του σύμπαντος.

Σκηνοθεσία: Nia DaCosta
Ηθοποιοί: Brie Larson, Zawe Ashton, Teyonah Parris, Iman Vellani, Saagar Shaikh, Zenobia Shroff, Park Seo-joon, Samuel L. Jackson

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

Ώρες προβολής:

Αίθουσα 1

  • «Οι ευχούληδες 3: Μαζί για μπάντα» (μεταγλωττισμένο) στις 18:30 (Σάββατο & Κυριακή)
  • «The Hunger Games: η Μπαλάντα των Αηδονιών και των Φιδιών» στις 21:00

Αίθουσα 2

  • «May December» στις 19:15
  • «The Marvels» στις 22:00

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση