Έπεσε ξύλο και βγήκαν μαχαίρια μέσα σε λεωφορείο!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2023 14:15 Έπεσε ξύλο και βγήκαν μαχαίρια μέσα σε λεωφορείο!

Τραυματίστηκαν και οι δύο εμπλεκόμενοι και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Τρικάλων…

Απίστευτη κατάσταση έζησαν επιβάτες και οδηγός λεωφορείου του ΚΤΕΛ Καρδίτσας που εκτελούσε το δρομολόγιο από Τρίκαλα για Καρδίτσα το μεσημέρι της Δευτέρας (20/11/23).

Στο ύψος του Εργοστασίου Γάλακτος στην οδό Καρδίτσης, δύο άτομα ηλικίας 32 και 38 ετών, σύμφωνα με το Trikalanews, διαπληκτίστηκαν και γρήγορα πιάστηκαν στα χέρια.

Κάποια στιγμή φέρεται να βγήκε και μαχαίρι και να επήλθε τραυματισμός του ενός στο κεφάλι. Όπως αναφέρει το trikalaola.gr, το λεωφορείο σταμάτησε στην άκρη του δρόμου και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Δύο ασθενοφόρα έφτασαν στο σημείο και παρέλαβαν και τους δύο εμπλεκόμενους για να τους μεταφέρουν στο Νοσοκομείο Τρικάλων.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση