Από την Ευρυτανία η αγρότισσα που δώρισε ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Μεσολογγίου - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2023 07:47 Από την Ευρυτανία η αγρότισσα που δώρισε ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Μεσολογγίου - ΒΙΝΤΕΟ

Η συνταξιούχος αγρότισσα διέθεσε το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «για να καλύπτει τις ανάγκες των συμπολιτών μου» όπως δήλωσε

Συγκινεί η κίνηση μίας συνταξιούχου αγρότισσας στο Μεσολόγγι, η οποία είναι από το χωριό Άμπλιανη Ευρυτανίας, να δωρίσει ένα ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Η κυρία Αθηνά Παπαχρήστου αγόρασε ένα ασθενοφόρο και το διέθεσε στο νοσοκομείο του Μεσολογγίου «για να καλύπτει τις ανάγκες των συμπολιτών μου», όπως δήλωσε, ενώ σύμφωνα με το messolonghinews.gr έθεσε δύο όρους για τη δωρεά της.

asthenoforo-mesologgi.jpg

Συγκεκριμένα, η κα. Παπαχρήστου δώρισε το ασθενοφόρο υπό τον όρο ότι θα καλύπτει αποκλειστικά τις ανάγκες του νοσοκομείου Μεσολογγίου, ενώ ζήτησε όταν το ασθενοφόρο διέρχεται έξω από το σπίτι της να χτυπά τη σειρήνα.

«Χρειάστηκε πολλές φορές η διακομιδή μου στο νοσοκομείο της Πάτρας. Συνήθως δεν υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο και μια φορά που υπήρξε αυτό έπαθε βλάβη στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου και μετακινήθηκα με ΤΑΞΙ.

Έτσι αποφάσισα να αγοράσω ένα ασθενοφόρο και να το διαθέσω στο νοσοκομείο για να καλύπτει τις ανάγκες των συμπολιτών μου» δήλωσε η συνταξιούχος αγρότισσα, εξηγώντας τον λόγο που προχώρησε στη συγκεκριμένη πράξη.

Οι συγχωριανοί της από την Άμπλιανη Ευρυτανίας, όπου και κατάγεται η κα. Αθηνά ανέβασαν στη σελίδα τους στο Instagram την παρακάτω δημοσίευση για να την τιμήσουν με τη σειρά τους:

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση