Είχε μετατρέψει το σπίτι του σε εργαστήριο υδροπονικής για να καλλιεργεί κάνναβη (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2023 12:42 Είχε μετατρέψει το σπίτι του σε εργαστήριο υδροπονικής για να καλλιεργεί κάνναβη (ΦΩΤΟ)

Είχε ξαναπασχολήσει τις αρχές για ναρκωτικά ο συλληφθείς. Κατασχέθηκαν κοκαΐνη, κάνναβη, ναρκωτικά δισκία, ζυγαριά και χρήματα…

Στα χέρια της Ασφάλειας Λιβαδειάς, έπεσε πρωινές της Πέμπτης (23/11/23), 57χρονος, καθώς στο πλαίσιο νομότυπης έρευνας στο σπίτι του, οι αστυνομικοί εντόπισαν ολόκληρο εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας.

Συνολικά κατασχέθηκαν οχτώ (8) δενδρύλλια κάνναβης ύψους 60 έως 85 εκατοστών που βρισκόντουσαν σε πλαστικές γλάστρες, αλλά και 331 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 29 γραμμάρια φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης, 0,7 γραμμάρια κοκαΐνης, φαρμακευτικά δισκία άνευ ιατρικής συνταγής, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, κινητό τηλέφωνο καθώς και το χρηματικό ποσό των 370 ευρώ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο 57χρονος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές, καθώς σε βάρος του διαπιστώθηκε ότι εκκρεμεί Απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λιβαδειάς, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δύο (2) μηνών για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λιβαδειάς

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση