Νύχτα τρόμου για γυναίκα μέσα στο σπίτι της από αδίστακτο ληστή

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2023 09:31 Νύχτα τρόμου για γυναίκα μέσα στο σπίτι της από αδίστακτο ληστή

Τη χτύπησε άγρια, όμως λίγες ώρες αργότερα είχε ατύχημα με κλεμμένο αυτοκίνητο και συνελήφθη…

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 29χρονος Έλληνας, ο οποίος φέρεται να διέπραξε άγρια ληστεία σε βάρος 82χρονης στον Ορχομενό Βοιωτίας.

Ο νεαρός εισέβαλλε αργά το βράδυ της Παρασκευής (24/11) στο σπίτι της ηλικιωμένης και με μπουνιές και άλλα χτυπήματα, την ανάγκασε να του δώσει όσα χρήματα είχε, ενώ φεύγοντας αφαίρεσε και την τηλεόραση.

Η άτυχη γυναίκα έβαλε τις φωνές και γείτονες φώναξαν ΕΚΑΒ και την Αστυνομία. Τελικά ο αδίστακτος ληστής εντοπίστηκε λίγο αργότερα καθώς οδηγώντας κλεμμένο αμάξι, που είχε αφαιρέσει από την ευρύτερη περιοχή, έπεσε σε μπάρες στο ύψος του ‘90.

Εντός του κλεμμένου οχήματος βρέθηκε και η τηλεόραση και έτσι φαίνεται ότι αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι ήταν και ο δράστης της ληστείας.

Ο 29χρονος σύμφωνα με πληροφορίες έχει ξαναπασχολήσει τις αρχές για διάφορα αδικήματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση