Τρόμος για ζευγάρι: Χαράκωσαν στο πρόσωπο τη γυναίκα, έκλεψαν και το σκύλο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2023 09:43 Τρόμος για ζευγάρι: Χαράκωσαν στο πρόσωπο τη γυναίκα, έκλεψαν και το σκύλο

Εφιαλτικές στιγμές έζησε στα χέρια τριών κακοποιών το πρωί ζευγάρι Αμερικανών πολιτών μέσα στην πολυτελή κατοικία τους στην περιοχή Σκροπονέρια, στη Χαλκίδα Ευβοίας.

Οι δράστες αρχικά έκοψαν την εξωτερική περίφραξη της μονοκατοικίας και στη συνέχεια, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, από την ανοιχτή πόρτα μπήκαν στο εσωτερικό του σπιτιού. Εκεί, βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με τους ιδιοκτήτες και τους απείλησαν με μαχαίρι.

Μάλιστα, ένας από τους δράστες πλησίασε το αιχμηρό αντικείμενο στον λαιμό της 86χρονης και στη συνέχεια την χαράκωσε στο πρόσωπο. Ο δεύτερος έριξε στο πάτωμα τον σύζυγό της και αφού τον ακινητοποίησε του αφαίρεσε από τον λαιμό μια χρυσή αλυσίδα και την βέρα του.

Ο τρίτος ληστής έψαξε το σπίτι, βρήκε και άρπαξε δύο κινητά τηλέφωνα και ρολόγια. Ακόμη, φεύγοντας, τα μέλη τη συμμορίας, άρπαξαν και τον σκύλο που είχαν για συντροφιά τα θύματα.

Οι δράστες επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο που οδηγούσε συνεργός τους και εξαφανίστηκαν. Οι ηλικιωμένοι ενημέρωσαν την Αστυνομία. Τα θύματα ανέφεραν στους αξιωματικούς της Ασφάλειας Χαλκίδας ότι οι δράστες φορούσαν κουκούλες και μάσκες υγειονομικής προστασίας και δεν είδαν τα πρόσωπά τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση