Αμφίκλεια: Εκδήλωση για την Ενημέρωση και την Πρόληψη για τον Καρκίνο του Μαστού

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2023 10:56 Αμφίκλεια: Εκδήλωση για την Ενημέρωση και την Πρόληψη για τον Καρκίνο του Μαστού

Τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου στις 18:00, στη Λέσχη Φιλίας Αμφίκλειας.

Το κέντρο Κοινότητας του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», σας προσκαλούν στην εισήγηση με θέμα «Ενημέρωση και Πρόληψη για τον Καρκίνο του Μαστού», τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου στις 18:00, στη Λέσχη Φιλίας Αμφίκλειας,υπό την αιγίδα τον Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας.

Ομιλητές και Θεματικές ενότητες:

Κορίνα Τσομπανισάκη, Κοινωνική Λειτουργός Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής». Θέμα: «Παράγοντες Πρόληψης».

Χρήστος Πανόπουλος, Παθολόγος- Ογκολόγος, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών, Διευθυντής Ογκολογικού Τμήματος Νοσοκομείου ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ. Θέμα: «Πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση τον καρκίνου τον μαστού».

Κούλα Κοκονέζη, Έφορος Δ.Σ. Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής»- Εκπαιδευμένη Εθελόντρια, γυναίκα με εμπειρία καρκίνου τον μαστού. Θέμα: «Προσωπική εμπειρία με τον καρκίνο μαστού».

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» είναι Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο, που ιδρύθηκε το 1988 από γυναίκες που είχαν βιώσει προσωπικά τον καρκίνο του μαστού, με στόχο έναν κόσμο χωρίς θανάτους από καρκίνο μαστού. Βασικοί άξονες λειτουργίας του Συλλόγου είναι η ενημέρωση για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση της νόσου, η οργανωμένη αλληλοβοήθεια, η ενδυνάμωση και η ψυχοκοινωνική στήριξη των ασθενών με καρκίνο μαστού.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση