Συλλόγου Αιμοδοτών «Δώσε Ζωή»: Εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2023 10:26 Συλλόγου Αιμοδοτών «Δώσε Ζωή»: Εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή

Ο Σύλλογος Αιμοδοτών του Πρώην Δήμου Γοργοποτάμου «Δώσε Ζωή» θα πραγματοποιήσει εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023 στο Πνευματικό Κέντρο Μοσχοχωρίου ,έναντι του Ι.Ν.  Αγ.Παρασκευής (10:00- 13:30).

Ο Σύλλογος Αιμοδοτών «Δώσε Ζωή» ιδρύθηκε το  2005 και στόχο του έχει, πέρα από την κάλυψη των αναγκών των μελών του σε αίμα, την προβολή και διάδοση της πιο σημαντικής και συνάμα απλής πράξης αλτρουισμού στον συνάνθρωπο.

Στα 18 χρόνια λειτουργίας του, ο Σύλλογος έχει διαθέσει 388 μονάδες αίματος σε συνανθρώπους που είχαν ανάγκη, ενώ διαθέτει αποθεματικό 484 μονάδες.

Σας περιμένουμε να σπάσουμε το φράγμα των 500 μονάδων αίματος και να προσφέρουμε το πιο σημαντικό δώρο στον πάσχοντα άνθρωπο.

«Έλα κι Εσύ» - «Δώσε Ζωή»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση