Αίσιο τέλος στις αναζητήσεις ηλικιωμένου άνδρα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2023 15:59 Αίσιο τέλος στις αναζητήσεις ηλικιωμένου άνδρα

Είχε πάει για μανιτάρια και χάθηκε στο δάσος στον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό Ψαχνών…

Τραυματισμένος, αλλά χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του, εντοπίστηκε λίγο πριν το μεσημέρι της Παρασκευής (15/12), 85χρονος που αγνοούνταν από το προηγούμενο βράδυ στην περιοχή του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού της Δ.Ε. Μεσσαπίων Ευβοίας.

Για τον εντοπισμό του είχαν κινητοποιηθεί άνθρωποι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας, του Π.Κ. Μαντουδίου, της Ο.Ο.Ε.Δ. και της Κ.Ο.Ε.Δ. της 7ης ΕΜΑΚ, ομάδα ΣμηΕΑ της Περιφέρειας Θεσσαλίας, της 4ης Ε.ΜΟ.Δ.Ε. Λαμίας και του Εθελοντικού Π.Κ. Ψαχνών.

Μετά από έρευνες, τις πρωινές ώρες σήμερα 15 Δεκεμβρίου 2023, εντοπίστηκε από ιδιώτη τραυματισμένος ο ηλικιωμένος, σε δύσβατη περιοχή πλησίον της Ι.Μ. Αγίου Ιερεμία στη Δ.Ε. Μεσσαπίων Ευβοίας. 

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε ασφαλές σημείο όπου και παρελήφθη από ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β.

Ο 85χρονος σύμφωνα με όσα είχε αναφέρει φίλος του που ήταν αρχικά μαζί του, είχε μεταβεί στην περιοχή για να μαζέψει μανιτάρια. Κάποια στιγμή χωρίστηκαν και ο 85χρονος έχασε τον προσανατολισμό του με αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί ομάδα έρευνας και διάσωσης.χάθηκε Κο

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση