Σπερχειάδα: Πραγματοποιήθηκε εσπερίδα με θέμα τη Βία από τον καταξιωμένο ψυχίατρο - ψυχοθεραπευτή Δημήτρη Σούρα (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2023 13:05 Σπερχειάδα: Πραγματοποιήθηκε εσπερίδα με θέμα τη Βία από τον καταξιωμένο ψυχίατρο - ψυχοθεραπευτή Δημήτρη Σούρα (ΦΩΤΟ)

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023 στο Συνεδριακό Κέντρο «Αθανασίου και Μαίρη Ακρίδα» στην Σπερχειάδα πραγματοποιήθηκε εσπερίδα με θέμα: «ΒΙΑ ( Ατομική , Σχολική , Οικογενειακή , Κοινωνική) και εθισμός των παιδιών στα διαδικτυακά , ηλεκτρονικά παιχνίδια» με ομιλητή τον καταξιωμένο ψυχίατρο – ψυχοθεραπευτή κ. Δημήτριο Σούρα.

Το δελτίο τύπου:

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Δήμο Μακρακώμης, ύστερα από Πρωτοβουλία του Γυμνασίου Σπερχειάδας, του 2ου Δημοτικού σχολείου Σπερχειάδας και σε συνεργασία με τη κα. Μισσίρη Χριστίνα.

Την εσπερίδα άνοιξε ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Σπερχειάδας ,Αστυνομικός Υποδιευθυντής κος Σταθοκώστας Γεώργιος τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για την αποδοχή της πρόσκλησης και την ομιλία του για το φαινόμενο της ενδοοικογενειακής βίας.

Στην συνέχεια ο κ. Σούρας πραγματεύτηκε θέματα, που αποτελούν ζητήματα υψίστης σημασίας, και ταλανίζουν την κοινωνική δομή της εποχής μας και το κοινό έδειξε ιδιαίτερη ευαισθητοποίηση.

Τον Ευχαριστούμε θερμά για την τιμή που μας έκανε να αποδεχθεί την πρόσκληση μας και να επισκεφθεί τον Δήμο μας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος του Δήμου Μακρακώμης , ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου , Αντιδήμαρχοι του Δήμου Μακρακώμης,  ο κ. Μαρκαντώνης Χρήστος Σύμβουλος Παιδαγωγικής ευθύνης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, η κα. Καλογήρου Αικατερίνη Προϊσταμένη Εκπαιδευτικών θεμάτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, εκπρόσωποι φορέων και Συλλόγων καθώς και εκπαιδευτικοί, γονείς.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση