Κάτοικοι Παύλιανης: «Κερδήθηκε μια μάχη. Συνεχίζουμε…»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2023 10:11 Κάτοικοι Παύλιανης: «Κερδήθηκε μια μάχη. Συνεχίζουμε…»

Καλές γιορτές, η Παύλιανη σας περιμένει όπως την ονειρεύεστε, όπως την γνωρίσατε και την αγαπήσατε χρόνια τώρα.

Στολίζοντας τις σωλήνες που παρατέθηκαν ήδη στο όμορφο χωριό τους για την δημιουργία του μικρού υδροηλεκτρικού έργου, οι κάτοικοι της Παύλιανης αντιμετώπισαν την ευχάριστη είδηση για την προσωρινή διακοπή των έργων έως την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων

«Μία μάχη κερδήθηκε για την Παύλιανη. Διακοπή εργασιών για το υδροηλεκτρικό», αναφέρουν σε δελτίο τύπου και εξηγούν γιατί η προσπάθειά τους για να σταματήσουν το συγκεκριμένο έργο, πρέπει να συνεχιστεί προς όφελος όλης της Φθιώτιδας.

Διαβάστε το δελτίο τύπου της Επιτροπής Αγώνα:

«Η πρώτη δικαίωση στον αγώνα των κατοίκων της ΠΑΥΛΙΑΝΗΣ είναι γεγονός!

Το Πρωτοδικείο Λαμίας διέκοψε προσωρινά τις εργασίες του «επενδυτή» μέχρι τις 18 Ιανουάριου 2024 που θα εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα.

Ο αγώνας των κατοίκων και φορέων που αντιτίθενται στην κατασκευή υδροηλεκτρικού που θα προκαλέσει ανυπολόγιστη και μη αναστρέψιμη  ζημιά τόσο το φυσικό περιβάλλον όσο και ήπια και αειφόρο ανάπτυξη της Παύλιανηςδεν θα σταματήσει εδώ. Η Παύλιανη που χρόνια τώρα δείχνει το δρόμο της βιωσιμότητας και αποτελεί την προμετωπίδα της επισκεψιμότητας στη Φθιώτιδα πρέπει να σωθεί από τις καταστροφικές επιπτώσεις της επένδυσης του μικρού μεν, καταστροφικού δε για τον τόπο μας, υδροηλεκτρικού εργοστασίου.

Κάτοικοι, φορείς και επισκέπτες  με την υποστήριξη  ομόφωνων αποφάσεων  του Δημοτικού και Περιφερειακού Συμβούλιου που  απορρίπτουν αυτού του είδους την ανάπτυξη στο χωριό μας,  συνεχίζουμε τον αγώνα σε όλα τα επίπεδα.

Δεν θα επιτρέψουμε τις εργασίες που γίνονται  εσπευσμένα  από την εταιρεία καταστρέφοντας το χωριό μας, για να προκαταλάβουν δικαστικές εξελίξεις.

Καλούμε και τις αρμόδιες υπηρεσίες να κάνουν  καθημερινά ελέγχους για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος που αποτελεί πολύτιμο και αναντικατάστατο αγαθό. Δεν εκβιαζόμαστε, δεν υποκύπτουμε, δεν θα κάνουμε πίσω. Θα νικήσουμε!

Ευχαριστούμε όσους έμπρακτα στηρίζουν τον αγώνα μας!

Καλές γιορτές, η Παύλιανη σας περιμένει όπως την ονειρεύεστε, όπως την γνωρίσατε και την αγαπήσατε χρόνια τώρα.

Η Παύλιανη  εκπέμπει SOS

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση