Το «ευχαριστώ» στην Υ.Α. Λαμίας από την οικογένεια που έπεσε θύμα απάτης με το «τροχαίο»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου 2023 08:25 Το «ευχαριστώ» στην Υ.Α. Λαμίας από την οικογένεια που έπεσε θύμα απάτης με το «τροχαίο»

Απανωτά ήταν τα περιστατικά εξαπάτησης και απόπειρες εξαπάτησης συμπολιτών μας τον περασμένο Νοέμβριο, με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας να φτάνει σε τέσσερις συλλήψεις και στην εξιχνίαση κάποιων εξ αυτών.

Στη μία περίπτωση στις 25/11, θύμα απάτης είχε πέσει μια ηλικιωμένη γυναίκα στην περιοχή της Λεωφόρου Καλυβίων, καταφέρνοντας να της αποσπάσουν το ποσό των 5.000 ευρώ.

Η άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών ωστόσο, είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθούν την επόμενη κιόλας ημέρα δύο άτομα, βουλγαρικής υπηκοότητας, που είχαν μάλιστα επάνω τους και το ποσό που είχαν πάρει από την ηλικιωμένη γυναίκα.

Για την επιτυχία των αστυνομικών της Υ.Α., λάβαμε από την οικογένεια της ηλικιωμένης το παρακάτω ευχαριστήριο:

«Με την παρούσα επιστολή, θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη και τα συγχαρητήριά μας στον Διοικητή της Υποδιεύθυνσης Λαμίας, στην ομάδα των αστυνομικών, του προσωπικού και όλων των συντελεστών για την άμεση αντιμετώπιση, την απαράμιλλη προσπάθεια, τη συνεργασία και την επιτυχή εξιχνίαση περιστατικού εξαπάτησης ηλικιωμένου ατόμου στην πόλη της Λαμίας.

Ο υψηλού επιπέδου επαγγελματισμός, κατάρτιση και το αίσθημα ευθύνης των αστυνομικών που ασχολήθηκαν με την υπόθεση, καθώς επίσης η ευγένεια, ο ζήλος, και η ανθρωπιά που επέδειξαν όλοι ανεξαιρέτως από την αρχή της δήλωσης του περιστατικού ως την επιτυχή έκβαση και εξιχνίαση της υπόθεσης είναι αξιέπαινα. Το ενδιαφέρον, η ηθική και η αφοσίωση που επέδειξαν τόσο για το εν λόγω περιστατικό όσο και συνολικά στη διασφάλιση της ασφάλειας είναι πραγματικά αξιομίμητο και αποτελεί λαμπρό παράδειγμα στους καιρούς που ζούμε.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε ολόκληρη την εξαιρετική ομάδα των αστυνομικών που συντονίστηκε για το σκοπό αυτό, όπου παρά το φόρτο εργασίας και με γνώμονα πάντα την προσφορά και την αλληλεγγύη στο συνάνθρωπο, ο επαγγελματισμός, η συνεργασία και η συνέπεια που επέδειξαν ήταν και παραμένουν άριστες.

Με ειλικρινή εκτίμηση, βαθύτατη ευγνωμοσύνη και εγκάρδιες ευχές ο νέος χρόνος να φέρει σε όλους σας υγεία σωματική και ψυχική, δύναμη στο αξιοθαύμαστο έργο σας, χαμόγελα και χαρές στον καθένα ατομικά και στις οικογένειές σας.

Σας ευχαριστούμε και σας συγχαίρουμε από καρδιάς,

Η οικογένεια»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση