Ποιες ώρες θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα σήμερα στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου 2023 11:10 Ποιες ώρες θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα σήμερα στη Λαμία

Τα σούπερ μάρκετ σήμερα Κυριακή (31/12), παραμονή Πρωτοχρονιάς, έχουν διαφορετικό ωράριο από τα εμπορικά καταστήματα.

Και σήμερα Κυριακή 31 Δεκεμβρίου, παραμονή Πρωτοχρονιάς, θα είναι ανοικτά τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ ώστε οι καταναλωτές να προμηθευτούν τα απαραίτητα για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς και φυσικά τα δώρα για τους αγαπημένους τους.

Οι έμποροι προσδοκούν ότι η αυξημένη κίνηση, που καταγράφεται τις τελευταίες ημέρες θα συνεχιστεί και σήμερα τελευταία ημέρα του 2023.

Ώρες λειτουργίας

Στη Λαμία τα εμπορικά καταστήματα την τελευταία Κυριακή (31/12), παραμονή Πρωτοχρονιάς, θα είναι ανοιχτά από τις 11:00' το πρωί μέχρι τις 6:00'  το απόγευμα.

Κάποια πολυκαταστήματα που είναι αλυσίδες θα έχουν πιο διευρυμένο ωράριο και θα είναι ανοιχτά μέχρι τις 8:00' το βράδυ.

Τα περισσότερα σούπερ μάρκετ σήμερα θα είναι ανοιχτά από τις 11:00' το πρωί μέχρι τις 8:00'  το βράδυ ή όπως αναφέρουν στις ιστοσελίδες τους.

Τα καταστήματα θα είναι κλειστά τη Δευτέρα 1/1/24 και την Τρίτη 2/1/24.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση