Παρανάλωμα του πυρός ΙΧ που κινούνταν στο δρόμο Λαμίας - Δομοκού (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 07 Ιανουαρίου 2024 09:37 Παρανάλωμα του πυρός ΙΧ που κινούνταν στο δρόμο Λαμίας - Δομοκού (ΒΙΝΤΕΟ)

Ευτυχώς πρόλαβαν να βγουν οι επιβάτες του…

Λίγα λεπτά ήταν αρκετά για να τυλιχτεί στις φλόγες ΙΧΕ αυτοκίνητο που κινούνταν προς Λαμία  στις στροφές του Δομοκού λίγο μετά το «16» το μεσημέρι του Σαββάτου (6/1).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, στο αυτοκίνητο είδαν ξαφνικά κάποιον σπινθήρα και αμέσως ξεκίνησαν καπνοί και φλόγες.

Ευτυχώς οι τέσσερις επιβάτες του, δύο γυναίκες και δύο άνδρες πρόλαβαν και το εγκατέλειψαν και ειδοποίησαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία που έφτασε στο σημείο με δύο οχήματα. Ωστόσο το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

Στο σημείο διεκόπη για λίγα λεπτά η κυκλοφορία και άνθρωποι της Τροχαίας Λαμίας και του ΑΤ Δομοκού έσπευσαν στο σημείο για να βοηθήσουν στη διεξαγωγή της και πάλι με ασφάλεια.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση