Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 09:58 Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας

«Poor Things» και «Sound of Freedom» οι ταινίες της εβδομάδας στο Cinepolis Γαλαξίας!

Στην πρώτη αίθουσα προβάλεται η μεξικανοαμερικάνικη ταινία δράσης, «Sound of Freedom» σε σκηνοθεσία και σενάριο από τον Αλεχάντρο Μοντεβέρδε. 

Στη δεύτερη αίθουσα προβάλεται το «Poor Things». H νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου με την Emma Stone, τον Willem Dafoe και τον Mark Ruffalo που βραβεύτηκε με Χρυσή Σφαίρα για την καλύτερη κωμωδία/μιούζικαλ και Χρυσή Σφαίρα πρώτου γυναικείου ρόλου για την Emma Stone

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες της εβδομάδας

 

«Sound of Freedom»

Περίληψη
Η ταινία «Sound Of Freedom, Η Μελωδία της Ελευθερίας», η ταινία που τα κυκλώματα σε όλο τον κόσμο έκαναν το παν να την εξαφανίσουν ώστε να μην μάθει ο κόσμος όσα σοκαριστικά συμβαίνουν στα μεγάλα σαλόνια, είναι ένα καταιγιστικό θρίλερ που βασίζεται στην απίστευτη αληθινή ιστορία ενός πρώην κυβερνητικού πράκτορα που έφτασε στα άκρα για να σώσει μία ομάδα παιδιών που είχαν πέσει θύμα απαγωγής από κυκλώματα σωματεμπορίας και σεξουαλικής εκμετάλλευσης.

Σκηνοθεσία: Alejandro Monteverde
Ηθοποιοί: Jim Caviezel, Mira Sorvino, Bill Camp, Eduardo Verastegui, Jose Zuniga

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

«Poor Things»

Περίληψη
Από τον δημιουργό Γιώργο Λάνθιμο και σε παραγωγή της Emma Stone, έρχεται η απίστευτη ιστορία και η φανταστική εξέλιξη της Bella Baxter (Stone), μιας νεαρής γυναίκας που ανασταίνεται χάρη στον ιδιοφυή και αντισυμβατικό επιστήμονα Δρ. Godwin Baxter (Willem Dafoe). Υπό την προστασία του Baxter, η Bella ανυπομονεί να μάθει. Διψασμένη από την εμπειρία που στερείται, η Bella το σκάει με τον Duncan Wedderburn (Mark Ruffalo), έναν ικανό και με αμβλυμμένη ηθική δικηγόρο, σε μια περιπέτεια περιπλάνησης σε όλες τις ηπείρους. Απελευθερωμένη από τις προκαταλήψεις και τα στεγανά της εποχής της, η Bella αποφασιστικά επιδιώκει να δώσει τη μάχη της για την ισότητα και την ελευθερία.

Σκηνοθεσία: Yorgos Lanthimos
Ηθοποιοί: Emma Stone, Mark Ruffalo, Ramy Youssef, Willem Dafoe

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

Ώρες προβολής:

Αίθουσα 1

  • «Sound of Freedom» στις 19:00 και στις 22:00

Αίθουσα 2

  • «Poor Things» στις 18:45 και στις 22:00

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση