Έγκλημα στη Χαλκίδα: Τελευταίο αντίο στον 43χρονο που δολοφονήθηκε – «Λυτρωμένη» δηλώνει η κατηγορούμενη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2024 09:28 Έγκλημα στη Χαλκίδα: Τελευταίο αντίο στον 43χρονο που δολοφονήθηκε – «Λυτρωμένη» δηλώνει η κατηγορούμενη

Ανάστατη η Χαλκίδα από το στυγερό έγκλημα με τη δολοφονία του 43χρονου ξυλουργού. Συγγενείς και φίλοι θα τον οδηγήσουν στην τελευταία του κατοικία…

Η τελευταία πράξη του δράματος στη Χαλκίδα μετά το έγκλημα που συντάραξε τη χώρα, με τη δολοφονία του 43χρονου ξυλουργού. Στενοί συγγενείς και φίλοι ετοιμάζονται για την κηδεία του. Μέσα στον πόνο τους, περιμένουν να μάθουν τα αίτια του φονικού. Τι όπλισε τα χέρια της γυναίκας που κατηγορείται ότι του επιτέθηκε πισώπλατα με δύο μαχαίρια και τον σκότωσε. Η ίδια μέσα από τα κρατητήρια δηλώνει «λυτρωμένη», αλλά ακόμα δεν έχει αποκαλύψει αυτό που όπως λέει την βασάνιζε για χρόνια. Οι συγγενείς του θύματος κάνουν λόγο για μία γυναίκα με σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα, που είχε εμμονή με τον άτυχο άντρα.

Αύριο Τετάρτη η 39χρονη θα πάει στον ανακριτή και στον εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθεί για την δολοφονία του 43χρονου ξυλουργού στη Χαλκίδα. Οι γονείς της πριν από 3 μέρες και συγκεκριμένα ο πατέρας της, ανέφερε πως η κόρη του είχε πέσει θύμα βιασμού από το θύμα ωστόσο η 39χρονη ζήτησε και πήγε ο πατέρας της στο κρατητήριο για να διευκρινίσει πως δεν συνέβη το ανωτέρω.

Η ίδια ανέφερε πως με αυτή την πράξη της «λυτρώθηκε» γιατί δεν μπορούσε «επί 3 χρόνια να απολογείται για πράγματα που δεν ισχύουν». Πρόκειται σαφώς για μία πολύ περίεργη ιστορία και αναζητείται το κίνητρο της δολοφονίας αλλά και οι σχέσεις της 39χρονης με το θύμα. Σήμερα φίλοι και συγγενείς θα πουν το τελευταίο αντίο στον 43χρονο στο χωριό του Λουκίσια Χαλκίδας.

«Βγάζω το πρόσωπό μου για να προστατέψω τη μνήμη του αδερφού μου, δεν ντρέπομαι να πω ποιος είμαι», είπε ο αδερφός του 43χρονου, θύμα της άγριας δολοφονίας στη Χαλκίδα, που έπεσε νεκρός από τις πισώπλατες μαχαιριές της 39χρονης μες στη μέση του δρόμου.

«Υπήρχε η ενόχληση αυτή που μου είχε εκμυστηρευτεί ο αδερφός μου, που μου έλεγε τα πάντα, δεν μου είχε δείξει μηνύματα. Μου έλεγε ότι του έγραφε ότι ”θα πω στον άντρα μου ότι έχουμε σχέση”. Κι εγώ τον συμβούλεψα να πάει σε δικηγόρο», ανέφερε μεταξύ άλλων στο Live News ο αδερφός του 43χρονου για την 39χρονη δράστιδα της δολοφονίας στη Χαλκίδα.

«Ό,τι έχω να πω, θα το πω στον ανακριτή», λέει μέσω του δικηγόρου της στο newsit.gr, η 39χρονη φερόμενη ως δράστιδα της δολοφονίας του 43χρονου. Ο Θέμης Κωντσιλίδης, μιλώντας στο newsit.gr, ξεκαθαρίζει ότι «πρόκειται για ένα περιστατικό που η εντολέας μου είχε αναφέρει στους γονείς της πριν 15 χρόνια, το οποίο την είχε επηρεάσει πολύ». Προσθέτει δε «λεπτομέρειες για το περιστατικό και ό,τι έχει να πει θα το πει στον Ανακριτή.

Δεν έχει πει την λέξη ‘’βιασμός’’», επισημαίνοντας «μην δημιουργούμε καταστάσεις και εντυπώσεις. Είναι μία μικρή κοινωνία. Ο πατέρας της είναι σοκαρισμένος. Προσπαθεί κι αυτός να εξηγήσει τί γίνεται με το παιδί του, πράγματα και καταστάσεις. Προφανώς ο άνθρωπος άκουσε είχε γίνει κάτι σοκαριστικό στην κοπέλα, φαντάστηκε ότι είναι αυτό. Μην τον κατηγορούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση