Παραμένει Περιφερειακός Διοικητής Π.Υ. Στερεάς Ελλάδας ο Αρχιπύραρχος Σίμος Αποστόλου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2024 13:09 Παραμένει Περιφερειακός Διοικητής Π.Υ. Στερεάς Ελλάδας ο Αρχιπύραρχος Σίμος Αποστόλου

Όλοι οι Διοικητές των νομών της Στερεάς και οι νέοι Πύραρχοι - Αντπύραρχοι…

Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του LamiaReport και παραμένει στη Λαμία και τη Διοίκηση της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης (ΠΕ.ΠΥ.Δ.) Στερεάς Ελλάδας ο Λαμιώτης Αρχιπύραρχος Σίμος Αποστόλου.

Πρόκειται για αξιωματικό που στάθηκε κυριολεκτικά στην πρώτη γραμμή όλων των δύσκολων συμβάντων που βιώσαμε όχι μόνο στη Στερεά Ελλάδα, αλλά και στη Θεσσαλία όταν χρειάστηκε να συνδράμει!

(Διαβάστε το βιογραφικό του ΕΔΩ).

Αναπληρωτής του, με το βαθμό του Αρχιπύραρχου πλέον, θα είναι ο Διοικητής ΔΙΠΥΝ Εύβοιας Κωνσταντίνος Ψαρρός.

Παραμένει επίσης Διοικητής Νομού Φθιώτιδας ο Πύραρχος Λουκάς Μούτσελος όπως και ο ΔΙΠΥΝ Ευρυτανίας Πύραρχος Στέργιος Φυσέκης.

Αντίθετα άλλαξαν οι επικεφαλής των Νομών Βοιωτίας και Φωκίδας. Στη ΔΙΠΥΝ Βοιωτίας ο μέχρι πρότινος Διοικητής Περικλής Κουλκουβίνης προήχθη σε Αρχιπύρραχο και αναλαμβάνει τη ΔΙΠΥΝ Ηλείας. Στη θέση του αναλαμβάνει ο Πύραρχος Κωνσταντίνος Πούλος.

Στη Φωκίδα ο Λαμιώτης Πύραρχος Παναγιώτης Μπαλτάς, επιστρέφει στην Αττική και στη θέση του έρχεται από τη ΔΙΠΥΝ Λευκάδας, ο Πύραρχος Κωνσταντίνος Τσίκας.

Στη Διοίκηση της Π.Υ. Χαλκίδας θα βρίσκεται πλέον ως Πύραρχος ο Αντώνης Μαυρίδης με Υποδιοικητή τον Βασίλειο Κλωτσοτήρα που προήχθη σε Αντιπύραρχο.

Πήραν το βαθμό του Αντιπυράρχου και παραμένουν στις θέσεις τους οι, Κωνσταντίνος Λαθύρης (ΔΙΠΥΝ Ευρυτανίας), Αικατερίνη Καρρά (Υποδιοικητής ΠΥ Καρπενησίου) και Κωνσταντίνος Ζιάκας (ΠΥ Καρπενησίου).

Προήχθησαν επίσης στο βαθμό του Αντιπύραρχου ο Διοικητής Π.Υ. Θήβας Χρυσοβαλάντης Ζαμπέτογλου και ο Δημήτρης Δαμουλάκος της Π.Υ Ιστιαίας.

Διαβάστε επίσης: Συντονιστής Στερεάς - Θεσσαλίας ο Υποστράτηγος Π.Σ. Χρήστος Πλατάς 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση