Προήχθη σε Αντιστράτηγο ο Ευάγγελος Φαλάρας - Παραμένει ο Σίμος Αποστόλου

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2024 09:18 Προήχθη σε Αντιστράτηγο ο Ευάγγελος Φαλάρας - Παραμένει ο Σίμος Αποστόλου

Επιτελάρχης Π.Σ. ο Φθιώτης Θανάσης Μπαλάφας. Ποιος είναι ο νέος Συντονιστής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Στερεάς Ελλάδας - Θεσσαλίας…

Με Απόφαση του Υφυπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Ευάγγελου Τουρνά, προήχθη ο Υποστράτηγος Γενικών Καθηκόντων Νικόλαος Ρουμελιώτης στον βαθμό του Αντιστρατήγου-Υπαρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος.

Επίσης προήχθη ο Υποστράτηγος Γενικών Καθηκόντων Αθανάσιος Μπαλάφας, που είναι από την Παλαιοβράχα Φθιώτιδας, στον βαθμό του Αντιστρατήγου-Επιτελάρχη Πυροσβεστικού Σώματος.

Ο μέχρι πρότινος Συντονιστής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Στερεάς Ελλάδας - Θεσσαλίας, Υποστράτηγος Ευάγγελος Φαλάρας προήχθη στο βαθμό του Αντιστράτηγου - Γενικού Επιθεωρητή Π.Σ. και αναλαμβάνει τη Βόρειο Ελλάδα, ενώ Νοτίου Ελλάδας αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Νιάφας που επίσης προήχθη στον βαθμό του Αντιστράτηγου Γενικού Επιθεωρητή Π.Σ..

Στην ίδια απόφαση οι παρακάτω Υποστράτηγοι Γενικών Καθηκόντων προάγονται στον βαθμό του Αντιστρατήγου Πυροσβεστικού Σώματος, εκτός οργανικών θέσεων, επειδή κρίθηκαν ως «ευδοκίμως τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους».

1. Καλιανιώτης Δημήτριος του Ευαγγέλου

2. Πατράκης Δημήτριος του Εμμανουήλ

3. Δαδούδης Κωνσταντίνος του Πασχάλη

4. Κούκουρας Κωνσταντίνος του Βασιλείου

Κρίθηκαν όμως και οι παρακάτω Αρχιπύραρχοι που προήχθησαν στο βαθμό του Υποστράτηγου Πυροσβεστικού Σώματος εκτός οργανικών θέσεων, επειδή κρίθηκαν ως «ευδοκίμως τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους»:

1. Βασιλείου Αναστάσιος του Αθανασίου

2. Βασδέκης Απόστολος του Γεωργίου

3. Στεμπίλης Ανδρέας του Παναγιώτη

4. Κούτρας Νικόλαος του Κλέαρχου

5. Βασιλάκης Θεόδωρος του Κωνσταντίνου

6. Μαυροματίδης Κωνσταντίνος του Γεωργίου

7. Παπαστάθης Σπυρίδωνας του Ιωάννη

8. Νταουτάς Γεώργιος του Ιωάννη

9. Παπάζογλου Κωνσταντίνος του Μαρίνου

10. Τσαλίκης Κωνσταντίνος του Ιωάννη

11. Κολοβός Νικόλαος του Σπυρίδωνα

12. Μικρούλης Αθανάσιος του Δημητρίου

Αντίθετα προάγονται στο βαθμό του Υποστράτηγου οι παρακάτω Αρχιπύραρχοι Γενικών Καθηκόντων για πλήρωση κενών οργανικών θέσεων.

1. Χατζόπουλος Αθανάσιος του Ανδρέα

2. Γεωργανάς Δημήτριος του Κωνσταντίνου

3. Μπόκας Χριστόφορος του Κωνσταντίνου

4. Πλατάς Χρήστος του Βασιλείου

5. Τσικαλάς Γεώργιος του Ιωάννη

6. Μπριόλας Δημήτριος του Βασιλείου

7. Κοσμίδης Θεόδωρος του Κωνσταντίνου

8. Μαρκουλάκης Γεώργιος του Κανάκη

Από τα παραπάνω φαίνεται ότι ο Περιφερειακός Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Στερεάς Ελλάδας, Αρχιπύραρχος Σίμος Αποστόλου παραμένει και θα συνεχίσει την επιτυχημένη θητεία του.

Στη θέση τώρα του Συντονιστή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Στερεάς Ελλάδας - Θεσσαλίας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, αναλαμβάνει ο νεοπροαχθείς στο βαθμό του Υποστράτηγου, Χρήστος Πλατάς που υπηρετούσε μέχρι τώρα ως ΔΙΠΥ Δυτικής Αττικής.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση