Προφυλακιστέα η 39χρονη στη Χαλκίδα: «Ζητώ συγγνώμη, δεν είχα σκοπό να τον σκοτώσω»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2024 13:45 Προφυλακιστέα η 39χρονη στη Χαλκίδα: «Ζητώ συγγνώμη, δεν είχα σκοπό να τον σκοτώσω» (φωτο intime)

Προφυλακιστέα κρίθηκε, μετά τη μαραθώνια απολογία της η 39χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία του 43χρονου ξυλουργού στη Χαλκίδα.

Τι υποστήριξε η 39χρονη

Όπως αναφέρει το evima.gr, η 39χρονη δήλωσε μετανιωμένη για την πράξη της και ζητά συγνώμη από την οικογένεια του θύματος.

Φέρεται να είπε στον ανακριτή πως δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει το θύμα, ενώ ισχυρίστηκε πως ακόμα και την ώρα που ξεκίνησε από το χωριό της για να πάει στη Χαλκίδα, δεν είχε τέτοιο σκοπό.

Οι δικηγόροι της δήλωσαν πως ακούγονται διάφορα για εκείνη τα οποία είναι αναληθή, όπως το ότι ενοχλούσε τον 43χρονο με μηνύματα και απειλές.

«Αυτά δεν ισχύουν και δεν υπάρχει κανένα απολύτως στοιχείο που να τα αποδεικνύει», είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της Δημήτρης Ανδρέου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση