Μεγάλα ονόματα του μπάσκετ στη Λαμία για το τουρνουά 3X3 Streetball

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2024 18:26 Μεγάλα ονόματα του μπάσκετ στη Λαμία για το τουρνουά 3X3 Streetball

«Τάπα στη βία και το ρατσισμό» δίνουν το σύνθημα οι άνθρωποι της καλαθοσφαίρισης και ο Δήμος Λαμιέων…

Στη Λαμία και στην κεντρική πλατεία Πάρκου, θα φιλοξενηθεί 1 με 2 Ιουνίου 2024, το τουρνουά 3X3 Streetball με κεντρικό σύνθημα «Τάπα στη βία και το ρατσισμό».

Μια διοργάνωση του Δήμου Λαμιέων, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών - Καλαθοσφαιριστριών και του ΕΣΑΚΕ, σε συνεργασία με τον Έσπερο Λαμίας, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Το πρωί της Πέμπτης ο Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου σε συνάντηση που είχε με τον Γενικό Διευθυντή του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών – Καλαθοσφαιριστριών Κώστα Αλεξανδρίδη, παρουσία του  Αντιδημάρχου Παιδείας – Δια Βίου Μάθησης Παναγιώτη Παρχαρίδη, συζήτησαν τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης που θα προσελκύσει στη Λαμία τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού μπάσκετ με δικαίωμα συμμετοχής στο τουρνουά όλων των ηλικιών.  

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση