Χιονιάς από την Κυριακή - Ποιες περιοχές «θα ντυθούν στα λευκά»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2024 08:28 Χιονιάς από την Κυριακή - Ποιες περιοχές «θα ντυθούν στα λευκά»

Θα χιονίσει και σε χαμηλά υψόμετρα τα ξημερώματα της Δευτέρας και την Τρίτη, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο.

Νέα ψυχρή εισβολή θα επηρεάσει τη χώρα τις επόμενες ημέρες, με κύρια χαρακτηριστικά την πτώση της θερμοκρασίας, τους θυελλώδεις βοριάδες και τις χιονοπτώσεις. Μάλιστα, σύμφωνα με τις προγνώσεις των ειδικών, χιόνια αναμένονται σε αρκετές περιοχές και σε χαμηλά υψόμετρα.

Ο χιονιάς θα επηρεάσει τα ανατολικά της χώρας από την Κυριακή 28 Ιανουαρίου μέχρι την Τρίτη 30 Ιανουαρίου με κύρια χαρακτηριστικά τη σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας 10 με 12 βαθμούς, τους θυελλώδεις βοριάδες 9 μποφόρ στο Αιγαίο και χιονοπτώσεις στα ορεινά – ημιορεινά.

Τα χιόνια σε Φθιώτιδα, Βοιωτία, Εύβοια και Αττική θα κατέβουν αρκετά χαμηλά (250-300 μέτρα υψόμετρο).

Δείτε τι είπε στο Live News ο Γιάννης Καλλιάνος για τον χιονιά που έρχεται.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση