Σταϊκούρας: Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος επισκέψεων στους Δήμους της Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2024 22:47 Σταϊκούρας: Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος επισκέψεων στους Δήμους της Φθιώτιδας

Τη Δευτέρα στα Εργοτάξια του Ε65…

Ο Υπουργός Υποδομών & Μεταφορών και Βουλευτής Φθιώτιδας Χρήστος Σταϊκούρας, ολοκλήρωσε  σήμερα τον κύκλο επισκέψεων στις έδρες των Δήμων της Π.Ε. Φθιώτιδας.

Μετά τις επισκέψεις που είχαν προηγηθεί στους Δήμους Λοκρών, Στυλίδας, Καμένων Βούρλων, Αμφίκλειας – Ελάτειας και Μακρακώμης, ο Υπουργός επισκέφθηκε σήμερα το πρωί τον Δήμο Δομοκού, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Χαράλαμπο Λιόλιο και τους συνεργάτες του, ενώ το απόγευμα επισκέφθηκε τον Δήμο Λαμιέων, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Πανουργιά Παπαϊωάννου και τους συνεργάτες του.

Αύριο, ο Υπουργός Υποδομών & Μεταφορών θα επισκεφθεί εργοτάξια του υπό κατασκευή Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδος (Ε65) σε Λαμία και Τρίκαλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση